Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyaca Patriotas hemer
DF Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 16.9
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Botero Zea geeft een lange en hoge pass. Sanzol Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzol Goñi passt de bal zonder na te denken. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo rent richting de bal. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 1:0

9e minuut.
Perdomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viglino rent richting de bal. Viglino geeft een hoge lob. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 2:0

16e minuut.
Pizarro onderschept slim de pass. Viglino verovert de bal door een tackle van achteren. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viglino met de inworp. Holaj rent richting de bal. Holaj geeft de bal voor. Drewek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Amatrudi verovert de bal door een tackle van achteren. Amatrudi speelt de bal door. Holaj speelt de bal door. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Amatrudi kopt de bal weg. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 3:0

25e minuut.
Sladaković geeft een lange en hoge pass. Acero rent richting de bal. Drewek verovert de bal door een tackle van achteren. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 4:0

26e minuut.
Ballén geeft de bal voor. Inworp. Viglino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Amatrudi de bal. Amatrudi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Viglino geeft de bal voor. Botero Zea rent richting de bal. Holaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Holaj krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Viglino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Amatrudi de bal onder controle te krijgen. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. Tello bokst de bal weg.

35e minuut.
Viglino kopt de bal weg. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi passt de bal met de wreef. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ballén is nu in balbezit. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi speelt de bal door. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 5:0

37e minuut.
Machín onderschept slim de pass. Machín geeft de bal voor. Drewek kopt de bal weg. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acero trapt de bal weg van het doel. Asilkurt kopt de bal weg. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 6:0

44e minuut.
Amatrudi is nu in balbezit. Perdomo geeft de bal voor. Klungelig pakt Asilkurt de bal. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 19%, hemer 81%.
Boyaca Patriotas - hemer 7:0

50e minuut.
Sladaković heeft problemen om de bal te vangen. Sladaković met een sublieme pass. Holaj met een sublieme pass. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Machín is nu in balbezit. Machín speelt de bal door. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 8:0

53e minuut.
Viglino rent richting de bal. Viglino met een sublieme pass. Drewek rent richting de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Acero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 9:0

55e minuut.
Acero geeft een hoge lob. Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Machín zijn tegenspeler op de grond. Machín krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Holaj onderschept slim de pass. Holaj passt de bal zonder na te denken. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 10:0

59e minuut.
Londoño Restrepo geeft een hoge lob. Inworp. Viglino met een snelle inworp. Holaj geeft een hoge lob. Drewek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel. Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 11:0

60e minuut.
Flechas heeft problemen om de bal te vangen. Flechas probeert naar een medespeler te passen. Pizarro is nu in balbezit. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 12:0

62e minuut.
Drewek onderschept slim de pass. Amatrudi rent richting de bal. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 13:0

64e minuut.
Machín heeft problemen om de bal te vangen. Machín passt de bal zonder na te denken. Drewek is nu in balbezit. Acero is nu in balbezit. Drewek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 14:0

65e minuut.
Drewek onderschept slim de pass. Acero is nu in balbezit. Drewek onderschept slim de pass. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 15:0

69e minuut.
Acero kopt de bal weg. Sanzol Goñi speelt de bal door. Daar is Londoño Restrepo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek is nu in balbezit. Drewek geeft een lange en hoge pass. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Viglino met een snelle inworp. Klungelig pakt Holaj de bal. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj verovert de bal door een tackle van achteren. Holaj geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Viglino rent richting de bal. Viglino geeft een lange en hoge pass. Asilkurt kopt de bal weg. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. Tello probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Acero heeft problemen om de bal te vangen. Drewek rent richting de bal. Drewek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Machín verovert de bal door een tackle van achteren. Machín met een sublieme pass. Drewek rent richting de bal. Drewek draait met de bal, schiet en ... Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Botero Zea heeft problemen om de bal te vangen. Holaj rent richting de bal. Holaj passt de bal zonder na te denken. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Drewek kopt de bal weg. Daar is Holaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 16:0

88e minuut.
Botero Zea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viglino de bal. Viglino geeft een hoge lob. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - hemer 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 18%, hemer 82%.
Boyaca Patriotas - hemer 17:0