Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrtis F.C FC Segrera
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gratkiewicz met de inworp. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo onderschept slim de pass. Jahilo geeft een lange en hoge pass. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Khan passt de bal zonder na te denken. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Szteter kopt de bal weg. Adamov geeft een lange en hoge pass. León heeft problemen om de bal te vangen. Jahilo rent richting de bal. Jahilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Herrón trapt de bal weg van het doel. Adamov kopt de bal weg. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Herrón met een sublieme pass. Khan kopt de bal weg. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Adamov kopt de bal weg. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Khan onderschept slim de pass. Khan geeft een hoge lob. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Jahilo verovert de bal door een tackle van achteren. Jahilo probeert naar een medespeler te passen. Mitra heeft problemen om de bal te vangen. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Herrón bokst de bal weg.

25e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo met een sublieme pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo onderschept slim de pass. Mitra rent richting de bal. Jahilo rent richting de bal. Jahilo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oyuela rent richting de bal. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Əlibabayev schiet op doel. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - FC Segrera 0:1

33e minuut.
Uribe rent richting de bal. Cañón speelt de bal door. Adamov met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov is nu in balbezit. Adamov geeft een lange en hoge pass. Mitra krijgt zijn hoofd ertegen. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - FC Segrera 0:2

35e minuut.
Arenas met een sublieme pass. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - FC Segrera 0:3

39e minuut.
Daar is Jahilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo geeft een lange en hoge pass. Oyuela rent richting de bal. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimerda met de inworp. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev geeft een hoge lob. Mitra maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Callejas de bal. Adamov geeft een lange en hoge pass. Daar is Oyuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adamov met een sublieme pass. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Flórez met een sublieme pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrtis F.C 86%, FC Segrera 14%.
Syrtis F.C - FC Segrera 0:3

49e minuut.
Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev geeft de bal voor. Klungelig pakt León de bal. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. León onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - FC Segrera 0:4

52e minuut.
Mantilla met een sublieme pass. Khan speelt de bal door. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Khan geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
León trapt de bal weg. Jahilo kopt de bal weg. Daar is Tapias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Szteter kopt de bal weg. Adamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Herrón trapt de bal weg van het doel. Arenas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert León de bal onder controle te krijgen. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - FC Segrera 0:5

70e minuut.
Mitra rent richting de bal. Mitra passt de bal zonder na te denken. Adamov met een sublieme pass. Jahilo rent richting de bal. Jahilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Šimerda onderschept slim de pass. Šimerda geeft de bal voor. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Herrón trapt de bal weg. Mantilla kopt de bal weg. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Adamov passt de bal in één keer door. Əlibabayev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oyuela ... Strafschop! Əlibabayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitra neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - FC Segrera 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrtis F.C 79%, FC Segrera 21%.
Syrtis F.C - FC Segrera 0:6