Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orsomarso FC Segrera
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


8e minuut.
Gratkiewicz met een snelle inworp. Jahilo geeft een hoge lob. Pastrana verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Əlibabayev probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mitra is nu in balbezit. Jahilo rent richting de bal. Jahilo passt de bal met de wreef. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Jahilo de bal. Cuéllar is nu in balbezit. Jahilo onderschept slim de pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt de la Hoz de bal. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Khan met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra onderschept slim de pass. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Šimerda met een snelle inworp. Adamov rent richting de bal. Adamov passt de bal met de wreef. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Adamov onderschept slim de pass. Adamov passt de bal in één keer door. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:1

26e minuut.
Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana verovert de bal door een tackle van achteren. Pastrana probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Pastrana de bal onder controle te krijgen. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:2

28e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Jahilo speelt de bal door. Əlibabayev kan de bal niet met de borst controleren. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:3

32e minuut.
Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pastrana de bal onder controle te krijgen. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan haalt uit met een fantastische trap. Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Adamov met een sublieme pass. Klungelig pakt Khan de bal. Khan geeft de bal voor. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pastrana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimerda met de inworp. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov verovert de bal door een tackle van achteren. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cañón onderschept slim de pass. Khan rent richting de bal. Khan geeft een hoge lob. Jahilo rent richting de bal. Jahilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gratkiewicz speelt de bal door. Jahilo rent richting de bal. Jahilo met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel. Toche bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 74%, FC Segrera 26%.
orsomarso - FC Segrera 0:4

47e minuut.
Sanpedro heeft problemen om de bal te vangen. Sanpedro probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:5

52e minuut.
Khan onderschept slim de pass. Khan geeft een hoge lob. Sanpedro is nu in balbezit. Mitra onderschept slim de pass. Mitra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jahilo heeft problemen om de bal te vangen. Jahilo passt de bal met de wreef. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. de la Pava verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əlibabayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:6

58e minuut.
Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitra raakt geblesseerd tijdens het duel. Khan met een snel genomen vrije trap. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:7

59e minuut.
Jahilo passt de bal in één keer door. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:8

71e minuut.
Szteter onderschept slim de pass. Szteter geeft een hoge lob. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szteter met een sublieme pass. Gratkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jahilo rent richting de bal. Jahilo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Adamov speelt de bal door. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuéllar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tenjo kopt de bal weg. Khan rent richting de bal. Khan met een sublieme pass. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Adamov met een sublieme pass. Jahilo rent richting de bal. Jahilo passt de bal met de wreef. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sanpedro met een harde bal richting middenveld. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - FC Segrera 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 83%, FC Segrera 17%.
orsomarso - FC Segrera 0:9