Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Segrera orsomarso
523 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Adamov passt de bal in één keer door. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev passt de bal in één keer door. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khan is nu in balbezit. Khan passt de bal in één keer door. Mitra heeft problemen om de bal te vangen. Mitra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 1:0

8e minuut.
Gárdos geeft een hoge lob. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev passt de bal in één keer door. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Khan rent richting de bal. Khan speelt de bal door. Sanpedro rent richting de bal. Mitra onderschept slim de pass. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Farfán met de inworp. Əlibabayev is nu in balbezit. Camacho maakt een afschuwelijke overtreding. Əlibabayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əlibabayev komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 2:0

15e minuut.
Khan onderschept slim de pass. Khan probeert naar een medespeler te passen. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 3:0

18e minuut.
Pastrana kan de bal niet met de borst controleren. Mitra onderschept slim de pass. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra onderschept slim de pass. Mitra draait met de bal, schiet en ... Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 4:0

19e minuut.
Verano passt de bal in één keer door. Camacho is nu in balbezit. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mitra is nu in balbezit. Mitra passt de bal in één keer door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 5:0

26e minuut.
Inworp. Šimerda met een snelle inworp. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toche met een harde bal richting middenveld. Khan probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda geeft een lange en hoge pass. Sanpedro heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Khan kopt de bal weg. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 6:0

38e minuut.
Gratkiewicz onderschept slim de pass. Gratkiewicz speelt de bal door. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ... Sanpedro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Adamov heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos rent richting de bal. Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 18%, orsomarso 82%.
FC Segrera - orsomarso 6:0

47e minuut.
Mitra is nu in balbezit. Camacho is nu in balbezit. Mitra onderschept slim de pass. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Khan de bal. Khan speelt de bal door. Šimerda probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gárdos is nu in balbezit. Gárdos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sanpedro de bal onder controle te krijgen. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

52e minuut.
Mantilla onderschept slim de pass. Adamov rent richting de bal. Adamov met een sublieme pass. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 7:0

56e minuut.
Šimerda met een snelle inworp. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Əlibabayev geeft een hoge lob. Mitra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gárdos geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əlibabayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Adamov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 8:0

61e minuut.
Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenjo. Gárdos raakt geblesseerd tijdens het duel. Szteter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 9:0

63e minuut.
Adamov met een sublieme pass. Klungelig pakt Mitra de bal. Mitra passt de bal zonder na te denken. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Khan heeft problemen om de bal te vangen. Khan geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanpedro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos schiet op doel. Toche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mantilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Šimerda de bal. Šimerda geeft een hoge lob. Gárdos rent richting de bal. Gárdos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Adamov is nu in balbezit. Adamov speelt de bal door. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 10:0

69e minuut.
Grillo passt de bal met de wreef. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Mitra controleert de bal met de borst. Mitra draait met de bal, schiet en ... Toche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Šimerda met een snelle inworp. Əlibabayev geeft een hoge lob. Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pastrana heeft problemen om de bal te vangen. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... Toche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - orsomarso 11:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimerda met de inworp. Klungelig pakt Əlibabayev de bal. Əlibabayev geeft de bal voor. Daar is Gárdos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Khan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šimerda de bal onder controle te krijgen. Adamov met een sublieme pass. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Adamov met een sublieme pass. Daar is Khan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khan geeft een lange en hoge pass. Gárdos rent richting de bal. Gárdos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Toche met een harde bal richting middenveld. Adamov kopt de bal weg. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ... Toche bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 16%, orsomarso 84%.
FC Segrera - orsomarso 11:0