Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucaramanga FC Boyaca Patriotas
2-5-3 Tactiek DF
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24.9 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Holaj probeert naar een medespeler te passen. Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Drewek met een sublieme pass. Mocidade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocidade geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Asilkurt kopt de bal weg. Gia Hòa is nu in balbezit. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Tascón de bal. Drewek rent richting de bal. Drewek met een sublieme pass. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:1

9e minuut.
Viglino is nu in balbezit. Viglino probeert naar een medespeler te passen. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... Boada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González bokst de bal weg.

10e minuut.
Gia Hòa passt de bal met de wreef. Jamina probeert naar een medespeler te passen. Holaj speelt de bal door. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:2

11e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina met een sublieme pass. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amatrudi is nu in balbezit. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amatrudi geeft de bal voor. Drewek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi passt de bal met de wreef. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:3

20e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Drewek is nu in balbezit. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Holaj passt de bal met de wreef. Mocidade probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:4

24e minuut.
Holaj met een snelle inworp. Klungelig pakt Sladaković de bal. Sladaković passt de bal in één keer door. Drewek rent richting de bal. Drewek haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mocidade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek speelt de bal door. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
González maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mocidade kopt de bal weg. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:5

33e minuut.
Drewek schiet op doel. Boada rent richting de bal. Drewek onderschept slim de pass. Drewek draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Kleeberg probeert de bal aan de voet te houden. Kleeberg probeert naar een medespeler te passen. Viglino rent richting de bal. Viglino geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drewek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tascón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Amatrudi de bal onder controle te krijgen. Mocidade bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mocidade is nu in balbezit. Mocidade passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 80%, Boyaca Patriotas 20%.
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:5

46e minuut.
Asilkurt met een sublieme pass. Holaj controleert de bal met de borst. Asilkurt geeft de bal voor. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González met een harde bal richting middenveld. Mocidade kopt de bal weg. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Tascón geeft een hoge lob. Inworp. Viglino met de inworp. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mocidade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drewek is nu in balbezit. Drewek passt de bal zonder na te denken. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viglino met de inworp. Mocidade geeft een lange en hoge pass. Drewek rent richting de bal. Drewek schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Holaj rent richting de bal. Opsenica met een sublieme pass. Gia Hòa heeft problemen om de bal te vangen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.

64e minuut.
Boada geeft de bal voor. Inworp. Sladaković met een snelle inworp. Holaj geeft een lange en hoge pass. Amatrudi maakt een snoekduik en kopt de bal. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drewek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:6

70e minuut.
Gia Hòa geeft een hoge lob. Sladaković rent richting de bal. Sladaković geeft een lange en hoge pass. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tascón geeft de bal voor. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg met een sublieme pass. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kleeberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boada rent richting de bal. Boada geeft een hoge lob. Drewek probeert de bal aan de voet te houden. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:7

77e minuut.
Samsonov is nu in balbezit. Samsonov geeft een lange en hoge pass. Asilkurt probeert de bal aan de voet te houden. Asilkurt geeft de bal voor. Drewek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Viglino geeft de bal voor. Holaj rent richting de bal. Holaj passt de bal met de wreef. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amatrudi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Drewek rent richting de bal. Drewek draait met de bal, schiet en ... Boada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 83%, Boyaca Patriotas 17%.
Bucaramanga FC - Boyaca Patriotas 0:8