Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyaca Patriotas Bucaramanga FC
DF Tactiek 2-5-3
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten adequate
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi passt de bal in één keer door. Viglino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglino schiet op doel. Boada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mocidade zal de hoekschop nemen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Viglino is nu in balbezit. Viglino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 1:0

3e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Tascón geeft de bal voor. Samsonov kopt de bal weg. Viglino heeft problemen om de bal te vangen. Viglino schiet op doel. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Asilkurt passt de bal met de wreef. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi passt de bal in één keer door. Daar is Viglino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viglino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt geeft een hoge lob. Tascón is nu in balbezit. Viglino onderschept slim de pass. Viglino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boada kopt de bal weg. Daar is Gia Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 2:0

11e minuut.
Sladaković passt de bal met de wreef. Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamina geeft een hoge lob. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Viglino is nu in balbezit. Viglino passt de bal zonder na te denken. Asilkurt met een sublieme pass. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 3:0

18e minuut.
Amatrudi kopt de bal weg. Daar is Asilkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Viglino is nu in balbezit. Viglino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Jamina passt de bal met de wreef. Machín heeft problemen om de bal te vangen. Machín probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Viglino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drewek komt het veld opgelopen. Mocidade met een snelle inworp. Gia Hòa rent richting de bal. Asilkurt begaat een overtreding. Asilkurt krijgt een gele kaart. Gia Hòa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gia Hòa kan niet meer verder spelen. Clavijo komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleeberg speelt de bal door. Asilkurt speelt de bal door. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 25%, Bucaramanga FC 75%.
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 3:0

53e minuut.
Machín kopt de bal weg. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatrudi verovert de bal door een tackle van achteren. Amatrudi schiet op doel. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
González trapt de bal weg. Holaj kopt de bal weg. Drewek rent richting de bal. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Clavijo geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Reina stond buitenspel. Kleeberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel. Paal! González bokst de bal weg.

63e minuut.
Mocidade kopt de bal weg. Amatrudi rent richting de bal. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 4:0

65e minuut.
Asilkurt passt de bal in één keer door. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Amatrudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo speelt de bal door. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Holaj is nu in balbezit. Holaj probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 5:0

85e minuut.
Klungelig pakt Drewek de bal. González met een sublieme pass. Asilkurt kopt de bal weg. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 6:0

87e minuut.
Holaj speelt de bal door. Mocidade rent richting de bal. Machín met een sublieme pass. Sladaković is nu in balbezit. Sladaković geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 21%, Bucaramanga FC 79%.
Boyaca Patriotas - Bucaramanga FC 7:0