Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hemer cataluniafc
Normal Tactiek 4123
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Salazar geeft de bal voor. Tuccio rent richting de bal. Tuccio geeft een lange en hoge pass. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli geeft een hoge lob. Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ballén bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello met een sublieme pass. Contreras kopt de bal weg. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:1

14e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een lange en hoge pass. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:2

15e minuut.
Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero passt de bal in één keer door. Daar is Londoño Restrepo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Acero is nu in balbezit. Acero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar met een snelle inworp. Kupaymañ geeft een hoge lob. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:3

23e minuut.
Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar passt de bal zonder na te denken. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar speelt de bal door. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ speelt de bal door. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:4

34e minuut.
Quadrelli passt de bal met de wreef. Gabso rent richting de bal. Gabso met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Quadrelli onderschept slim de pass. Quadrelli met een sublieme pass. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel. Perdomo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quadrelli de bal. Quadrelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 90%, cataluniafc 10%.
hemer - cataluniafc 0:4

49e minuut.
Acero heeft problemen om de bal te vangen. Salazar is nu in balbezit. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. Tello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salazar probeert de bal met de borst te controleren. Salazar geeft de bal voor. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tello probeert naar een medespeler te passen. Kupaymañ kopt de bal weg. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil met een sublieme pass. Botero Zea is nu in balbezit. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gabso geeft een lange en hoge pass. Pita is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizarro. Ştefănescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ştefănescu kan niet meer verder spelen. Udalcovas komt het veld opgelopen. Contreras komt bij de bal en schiet. Mayer Gil krijgt zijn hoofd ertegen. Perdomo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mayer Gil zal de hoekschop nemen. Tuccio probeert de bal aan de voet te houden. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:5

76e minuut.
Salazar met de inworp. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ geeft de bal voor. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayer Gil speelt de bal door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:6

78e minuut.
Tuccio rent richting de bal. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil passt de bal zonder na te denken. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor. Paal! Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:7

85e minuut.
Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Falleiro geeft een lange en hoge pass. Acero kopt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal in één keer door. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - cataluniafc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 94%, cataluniafc 6%.
hemer - cataluniafc 0:8