Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc hemer
4123 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 17.8
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Acero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver geeft de bal voor. Tello bokst de bal weg. Klungelig pakt Perdomo de bal. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 1:0

7e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras met een sublieme pass. Salazar is nu in balbezit. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Acero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 2:0

9e minuut.
Contreras probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov geeft de bal voor. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 3:0

12e minuut.
Tuccio rent richting de bal. Tuccio met een sublieme pass. Hakimov met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tello trapt de bal weg. Contreras kopt de bal weg. Daar is Figueredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 4:0

18e minuut.
Acero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salazar met een snelle inworp. Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tuccio speelt de bal door. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ingver kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 5:0

24e minuut.
Salazar met de inworp. Ingver is nu in balbezit. Ingver geeft een hoge lob. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tuccio probeert naar een medespeler te passen. Perdomo controleert de bal met de borst. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Tello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 6:0

27e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Inworp. Salazar met de inworp. Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Contreras speelt de bal door. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 7:0

32e minuut.
Iftodi probeert naar een medespeler te passen. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal zonder na te denken. Ingver is nu in balbezit. Ingver geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 8:0

40e minuut.
Hakimov kopt de bal weg. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Acero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Mayer Gil heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 9:0

44e minuut.
Iftodi passt de bal zonder na te denken. Contreras geeft een hoge lob. Hakimov kopt de bal weg. Mayer Gil heeft problemen om de bal te vangen. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 14%, hemer 86%.
cataluniafc - hemer 10:0

47e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar geeft de bal voor. Falleiro is nu in balbezit. Falleiro geeft een lange en hoge pass. Hakimov springt en kopt de bal. Tello bokst de bal weg.

48e minuut.
Perdomo rent richting de bal. Hakimov rent richting de bal. Hakimov speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Iftodi geeft de bal voor. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Pita rent richting de bal. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 11:0

58e minuut.
Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov met een sublieme pass. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 12:0

62e minuut.
Perdomo geeft een hoge lob. Pita heeft problemen om de bal te vangen. Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft een lange en hoge pass. Hakimov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quadrelli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil geeft een hoge lob. Yong-Ki is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een lange en hoge pass. Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 13:0

78e minuut.
Ingver geeft de bal voor. Perdomo controleert de bal met de borst. Hakimov rent richting de bal. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Tello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - hemer 14:0

81e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Gabso rent richting de bal. Gabso geeft een lange en hoge pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Gabso onderschept slim de pass. Gabso met een sublieme pass. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Tello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 10%, hemer 90%.
cataluniafc - hemer 14:0