Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrtis F.C don popis
Normal Tactiek prueba
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
21.2 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tapias onderschept slim de pass. Tapias passt de bal in één keer door. Briscariu is nu in balbezit. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:1

5e minuut.
Vignoli met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Giannini is nu in balbezit. Giannini geeft een hoge lob. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:2

9e minuut.
Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal in één keer door. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Govaert met de inworp. Giannini is nu in balbezit. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini onderschept slim de pass. Giannini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Callejas probeert naar een medespeler te passen. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini passt de bal met de wreef. Vignoli rent richting de bal. Vignoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Govaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannini is nu in balbezit. Giannini passt de bal met de wreef. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Herrón bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Rymuza de bal. Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz is nu in balbezit. Govaert verovert de bal door een tackle van achteren. Govaert geeft een hoge lob. Briscariu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Baptiste rent richting de bal. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft een hoge lob. Ajanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:3

29e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu passt de bal met de wreef. Ajanović probeert de bal met de borst te controleren. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:4

30e minuut.
Vignoli is nu in balbezit. Vignoli passt de bal zonder na te denken. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini onderschept slim de pass. Giannini passt de bal met de wreef. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović passt de bal in één keer door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:5

43e minuut.
Ajanović onderschept slim de pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. León probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
de la Cruz geeft een hoge lob. Inworp. Govaert met de inworp. Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrtis F.C 77%, don popis 23%.
Syrtis F.C - don popis 0:5

53e minuut.
Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:6

55e minuut.
Arenas passt de bal zonder na te denken. Herrón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ajanović de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:7

58e minuut.
Briscariu geeft een hoge lob. Oyuela kopt de bal weg. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Govaert onderschept slim de pass. Govaert geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Govaert met een sublieme pass. Briscariu rent richting de bal. Callejas is nu in balbezit. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ciechowski is nu in balbezit. Uribe begaat een overtreding. Ciechowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Giannini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Briscariu kopt de bal weg. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vignoli speelt de bal door. Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannini speelt de bal door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vignoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rymuza passt de bal in één keer door. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:8

68e minuut.
Giannini speelt de bal door. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli speelt de bal door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:9

72e minuut.
Giannini is nu in balbezit. Giannini geeft de bal voor. Vignoli kopt de bal weg. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rymuza met een sublieme pass. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli passt de bal met de wreef. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:10

77e minuut.
Herrón trapt de bal weg van het doel. Vignoli met een sublieme pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:11

79e minuut.
León geeft een hoge lob. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza geeft een hoge lob. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Herrón bokst de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - don popis 0:12

82e minuut.
Tapias rent richting de bal. Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini passt de bal met de wreef. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrtis F.C 72%, don popis 28%.
Syrtis F.C - don popis 0:12