Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis Syrtis F.C
prueba Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 21.2
wonderbaarlijk Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Baciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Vignoli de bal. Vignoli met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Herrón bokst de bal weg.

5e minuut.
Rymuza kopt de bal weg. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vignoli onderschept slim de pass. Vignoli geeft de bal voor. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 1:0

10e minuut.
Giannini geeft de bal voor. Daar is Flórez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 2:0

11e minuut.
Herrón met een harde bal richting middenveld. Baciu rent richting de bal. Baciu probeert naar een medespeler te passen. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baciu zal de hoekschop nemen. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Oyuela de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baciu neemt de hoekschop. Ajanović kopt de bal weg. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 3:0

16e minuut.
Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini passt de bal in één keer door. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oyuela geeft een hoge lob. Tabares kopt de bal weg. Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Vignoli onderschept slim de pass. Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 4:0

27e minuut.
Uribe onderschept slim de pass. Uribe geeft een lange en hoge pass. Baciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft een hoge lob. Briscariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 5:0

30e minuut.
Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas rent richting de bal. Callejas met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 6:0

32e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 7:0

33e minuut.
Vignoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 8:0

34e minuut.
Callejas speelt de bal door. Morales Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vignoli zijn tegenspeler op de grond. Vignoli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Baciu met de inworp. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini geeft een hoge lob. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 9:0

39e minuut.
León kopt de bal weg. Daar is Tapias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 10:0

42e minuut.
Baciu geeft een lange en hoge pass. Briscariu kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 11:0

44e minuut.
León rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 12:0

44e minuut.
Tapias is nu in balbezit. Tapias probeert naar een medespeler te passen. Ajanović is nu in balbezit. Daar is Ajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 17%, Syrtis F.C 83%.
don popis - Syrtis F.C 13:0

46e minuut.
Uribe passt de bal zonder na te denken. Ajanović is nu in balbezit. de la Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de la Cruz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović schiet op doel. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 14:0

51e minuut.
Daar is Ajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oyuela. Ajanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ajanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 15:0

55e minuut.
Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu passt de bal in één keer door. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 16:0

60e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vignoli geeft een hoge lob. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rymuza passt de bal met de wreef. Giannini met een sublieme pass. Baciu heeft problemen om de bal te vangen. Baciu geeft de bal voor. Briscariu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 17:0

65e minuut.
Giannini is nu in balbezit. Giannini speelt de bal door. Vignoli rent richting de bal. Vignoli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 18:0

68e minuut.
León geeft een hoge lob. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini geeft een hoge lob. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
de la Cruz met een harde bal richting middenveld. Baciu kopt de bal weg. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rymuza is nu in balbezit. Arenas is nu in balbezit. Rymuza verovert de bal door een tackle van achteren. Rymuza geeft de bal voor. Ajanović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 19:0

77e minuut.
Baciu speelt de bal door. Oyuela onderschept slim de pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 20:0

83e minuut.
Arenas kopt de bal weg. Rymuza speelt de bal door. Daar is Ajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - Syrtis F.C 21:0

85e minuut.
Tabares kopt de bal weg. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini met een sublieme pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini onderschept slim de pass. Giannini met een sublieme pass. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannini rent richting de bal. Giannini probeert naar een medespeler te passen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 22%, Syrtis F.C 78%.
don popis - Syrtis F.C 21:0