Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyaca Patriotas orsomarso
DF Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 18
very good Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kleeberg probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi passt de bal met de wreef. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 1:0

4e minuut.
Mocidade kopt de bal weg. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi passt de bal met de wreef. Daar is Drewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mocidade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machín met een sublieme pass. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 2:0

8e minuut.
Jamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamina geeft een lange en hoge pass. Drewek kopt de bal weg. Klungelig pakt Amatrudi de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Amatrudi rent richting de bal. Sanpedro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amatrudi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Drewek neemt zijn aanloop. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 3:0

16e minuut.
Sladaković onderschept slim de pass. Sladaković heeft problemen om de bal te vangen. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Drewek rent richting de bal. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek verovert de bal door een tackle van achteren. Drewek schiet op doel. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 4:0

22e minuut.
Holaj kopt de bal weg. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi geeft een lange en hoge pass. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Drewek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viglino komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mocidade is nu in balbezit. Mocidade geeft een hoge lob. de la Hoz heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

31e minuut.
Viglino rent richting de bal. Pastrana rent richting de bal. Pastrana geeft de bal voor. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sladaković probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi is nu in balbezit. Sanpedro is nu in balbezit. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 5:0

35e minuut.
Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi speelt de bal door. Viglino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pastrana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sladaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amatrudi de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi geeft de bal voor. Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 24%, orsomarso 76%.
Boyaca Patriotas - orsomarso 5:0

48e minuut.
Holaj heeft problemen om de bal te vangen. Holaj met een sublieme pass. Viglino is nu in balbezit. Viglino schiet op doel. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 6:0

50e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi verovert de bal door een tackle van achteren. Amatrudi geeft een hoge lob. Viglino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 7:0

51e minuut.
Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi passt de bal met de wreef. Pastrana rent richting de bal. Viglino verovert de bal door een tackle van achteren. Viglino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Pastrana met een harde bal richting middenveld. Machín kopt de bal weg. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 8:0

54e minuut.
Inworp. Mocidade met een snelle inworp. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt met een sublieme pass. Viglino rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cuéllar passt de bal in één keer door. Machín is nu in balbezit. Machín probeert naar een medespeler te passen. Viglino rent richting de bal. Viglino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sladaković passt de bal in één keer door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Holaj maakt een afschuwelijke overtreding. Holaj krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kleeberg geeft een lange en hoge pass. Amatrudi kopt de bal weg. Viglino is nu in balbezit. Viglino haalt uit met een fantastische trap. Toche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 9:0

66e minuut.
Mocidade is nu in balbezit. Mocidade met een sublieme pass. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Pastrana probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 10:0

72e minuut.
Holaj kopt de bal weg. Asilkurt met een sublieme pass. Sanpedro met een sublieme pass. Viglino is nu in balbezit. Viglino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pastrana kopt de bal weg. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt speelt de bal door. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 11:0

78e minuut.
Mocidade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocidade passt de bal met de wreef. Asilkurt is nu in balbezit. Viglino rent richting de bal. Viglino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyaca Patriotas - orsomarso 12:0

82e minuut.
Sladaković probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt passt de bal in één keer door. Viglino bereikt de bal nog maar net als eerste. Viglino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Holaj met een sublieme pass. Daar is Asilkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viglino rent richting de bal. Viglino haalt uit met een fantastische trap. Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyaca Patriotas 18%, orsomarso 82%.
Boyaca Patriotas - orsomarso 12:0