Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orsomarso Boyaca Patriotas
Normal Tactiek dsequilibrado
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Mocidade kopt de bal weg. Daar is Amatrudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanpedro. Sanpedro krijgt een gele kaart. Amatrudi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pastrana komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Amatrudi de bal. Camacho is nu in balbezit. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:2

8e minuut.
Mocidade verovert de bal door een tackle van achteren. Mocidade geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanpedro de bal. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cuéllar met een sublieme pass. Pastrana is nu in balbezit. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:3

19e minuut.
Portilla is nu in balbezit. Portilla passt de bal met de wreef. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi schiet op doel. Pastrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jamina verovert de bal door een tackle van achteren. Pastrana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Hoz. de la Hoz krijgt een gele kaart. Pastrana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mondragón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amatrudi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pastrana heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastrana. Mendoza raakt geblesseerd tijdens het duel. Camacho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mocidade geeft een hoge lob. Sanpedro heeft problemen om de bal te vangen. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel. Sanpedro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Mendoza de bal. Mondragón probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mocidade heeft problemen om de bal te vangen. Mocidade probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 69%, Boyaca Patriotas 31%.
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:4

47e minuut.
Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Amatrudi rent richting de bal. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sanzol Goñi rent richting de bal. Sanzol Goñi geeft een lange en hoge pass. Pastrana kopt de bal weg. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastrana begaat een overtreding. Pastrana krijgt een gele kaart. Amatrudi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mondragón met een snel genomen vrije trap. Camacho probeert de bal met de borst te controleren. Mocidade is nu in balbezit. Mocidade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mondragón geeft een hoge lob. Sanpedro kan de bal niet met de borst controleren. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi schiet op doel. Toche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:5

60e minuut.
Verano passt de bal zonder na te denken. Mocidade met een sublieme pass. Pastrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi onderschept slim de pass. Amatrudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amatrudi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jamina met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez geeft de bal voor. Amatrudi controleert de bal met de borst. Amatrudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:6

68e minuut.
Mocidade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocidade speelt de bal door. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:7

83e minuut.
Klungelig pakt Pastrana de bal. Pastrana geeft een lange en hoge pass. Amatrudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pastrana de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Páez speelt de bal door. Sanzol Goñi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzol Goñi geeft een hoge lob. Amatrudi is nu in balbezit. Amatrudi haalt uit met een fantastische trap. Toche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orsomarso 72%, Boyaca Patriotas 28%.
orsomarso - Boyaca Patriotas 0:7