Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Segrera Bucaramanga FC
523 Tactiek 2-5-3
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.6 gemiddelde waardering 23.4
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Gratkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gratkiewicz passt de bal zonder na te denken. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Khan passt de bal zonder na te denken. Əlibabayev is nu in balbezit. Samsonov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əlibabayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitra kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 1:0

9e minuut.
Əlibabayev rent richting de bal. Muñoz speelt de bal door. Samsonov rent richting de bal. Samsonov geeft een lange en hoge pass. Albornoz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
González met een harde bal richting middenveld. Opsenica probeert de bal met de borst te controleren. Mantilla met een sublieme pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jahilo speelt de bal door. Adamov rent richting de bal. Adamov met een sublieme pass. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. González trapt de bal weg van het doel. Adamov kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitra de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 2:0

23e minuut.
Reina heeft problemen om de bal te vangen. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo passt de bal met de wreef. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Samsonov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samsonov met de inworp. Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz geeft een hoge lob. de Goey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Tascón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gratkiewicz neemt de hoekschop. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Əlibabayev geeft een hoge lob. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo rent richting de bal. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Adamov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanos rent richting de bal. Mitra onderschept slim de pass. Mitra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Jahilo is nu in balbezit. Jahilo geeft een hoge lob. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 3:0

37e minuut.
Khan probeert naar een medespeler te passen. Jahilo rent richting de bal. Jahilo met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 4:0

40e minuut.
Jahilo rent richting de bal. Jahilo passt de bal zonder na te denken. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap. González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 5:0

43e minuut.
Samsonov rent richting de bal. Əlibabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Əlibabayev probeert naar een medespeler te passen. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 25%, Bucaramanga FC 75%.
FC Segrera - Bucaramanga FC 5:0

47e minuut.
Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda probeert naar een medespeler te passen. Boada heeft problemen om de bal te vangen. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. González trapt de bal weg van het doel. Mantilla met een sublieme pass. Daar is Jahilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Opsenica geeft de bal voor. Buitenspel voor Báez. Goede buitenspelval van de verdediging. Khan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Adamov geeft een lange en hoge pass. Daar is Gia Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 6:0

63e minuut.
Adamov passt de bal zonder na te denken. Jahilo rent richting de bal. Jahilo met een sublieme pass. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 7:0

65e minuut.
Mitra passt de bal met de wreef. Gia Hòa probeert naar een medespeler te passen. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 8:0

78e minuut.
Samsonov met de inworp. Muñoz speelt de bal door. Jahilo probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jahilo rent richting de bal. Jahilo passt de bal in één keer door. Mitra is nu in balbezit. Mitra draait met de bal, schiet en ... González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 9:0

80e minuut.
Jahilo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gárdos komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mitra met een sublieme pass. Gárdos rent richting de bal. Tascón speelt de bal door. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Gratkiewicz onderschept slim de pass. Gratkiewicz met een sublieme pass. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szteter is nu in balbezit. Szteter passt de bal met de wreef. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Segrera - Bucaramanga FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Segrera 18%, Bucaramanga FC 82%.
FC Segrera - Bucaramanga FC 10:0