Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucaramanga FC FC Segrera
2-5-3 Tactiek 523
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 46
redelijk Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Samsonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimerda verovert de bal door een tackle van achteren. Šimerda passt de bal met de wreef. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Khan met een sublieme pass. Gárdos rent richting de bal. Gárdos geeft een lange en hoge pass. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gárdos passt de bal zonder na te denken. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev passt de bal met de wreef. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitra draait met de bal, schiet en ... González bokst de bal weg.

22e minuut.
Gárdos heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:1

31e minuut.
Əlibabayev rent richting de bal. Boada rent richting de bal. Əlibabayev onderschept slim de pass. Əlibabayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:2

33e minuut.
Opsenica rent richting de bal. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra passt de bal zonder na te denken. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:3

35e minuut.
Gárdos passt de bal in één keer door. Khan is nu in balbezit. Khan probeert naar een medespeler te passen. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Samsonov kopt de bal weg. Khan rent richting de bal. Khan passt de bal zonder na te denken. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Adamov probeert naar een medespeler te passen. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev rent richting de bal. Əlibabayev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 77%, FC Segrera 23%.
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:3

49e minuut.
Adamov passt de bal met de wreef. Khan is nu in balbezit. Khan passt de bal zonder na te denken. Mitra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gárdos passt de bal in één keer door. Mitra is nu in balbezit. Mitra speelt de bal door. Əlibabayev is nu in balbezit. Əlibabayev haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:4

57e minuut.
Gratkiewicz met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra verovert de bal door een tackle van achteren. Mitra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:5

64e minuut.
Gárdos heeft problemen om de bal te vangen. Adamov rent richting de bal. Adamov met een sublieme pass. Mitra is nu in balbezit. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gratkiewicz speelt de bal door. Adamov is nu in balbezit. Adamov met een sublieme pass. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

69e minuut.
Šimerda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əlibabayev is nu in balbezit. Samsonov verovert de bal door een tackle van achteren. Samsonov geeft een hoge lob. Gárdos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
González met een harde bal richting middenveld. Adamov kopt de bal weg. Mitra rent richting de bal. Mitra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:6

75e minuut.
Opsenica geeft de bal voor. Mantilla rent richting de bal. Mantilla geeft een hoge lob. Mitra is nu in balbezit. Mitra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Adamov probeert de bal aan de voet te houden. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

78e minuut.
Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khan rent richting de bal. Khan probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Khan passt de bal in één keer door. Adamov heeft problemen om de bal te vangen. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Mitra rent richting de bal. Mitra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Szteter geeft een lange en hoge pass. Əlibabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlibabayev passt de bal met de wreef. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucaramanga FC 74%, FC Segrera 26%.
Bucaramanga FC - FC Segrera 0:6