Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
don popis hemer
prueba Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 17.9
outstanding Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


3e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli onderschept slim de pass. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 1:0

8e minuut.
Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Giannini geeft een hoge lob. Briscariu kopt de bal weg. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ajanović rent richting de bal. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero begaat een overtreding. Briscariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ajanović komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo speelt de bal door. Yong-Ki rent richting de bal. Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perdomo de bal. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 2:0

17e minuut.
Pita is nu in balbezit. Vignoli met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Tello bokst de bal weg.

19e minuut.
Baciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu probeert naar een medespeler te passen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 3:0

21e minuut.
Baciu onderschept slim de pass. Baciu speelt de bal door. Figueredo is nu in balbezit. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baciu kopt de bal weg. Vignoli rent richting de bal. Vignoli passt de bal met de wreef. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 4:0

25e minuut.
Rymuza verovert de bal door een tackle van achteren. Rymuza geeft een hoge lob. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 5:0

25e minuut.
Flechas rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Ajanović rent richting de bal. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 6:0

27e minuut.
Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero rent richting de bal. Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 7:0

28e minuut.
Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo is nu in balbezit. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Acero rent richting de bal. Acero geeft een hoge lob. Rymuza kopt de bal weg. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 8:0

34e minuut.
Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Baciu rent richting de bal. Baciu passt de bal met de wreef. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baciu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Perdomo de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 9:0

36e minuut.
Baciu probeert naar een medespeler te passen. Giannini is nu in balbezit. Giannini met een sublieme pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 10:0

41e minuut.
Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Perdomo onderschept slim de pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 15%, hemer 85%.
don popis - hemer 11:0

48e minuut.
Giannini rent richting de bal. Giannini geeft de bal voor. Klungelig pakt Figueredo de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Rymuza geeft een hoge lob. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu geeft een hoge lob. Ajanović heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Perdomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vignoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft de bal voor. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 12:0

53e minuut.
Londoño Restrepo geeft de bal voor. Yong-Ki is nu in balbezit. Giannini verovert de bal door een tackle van achteren. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 13:0

57e minuut.
Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Vignoli rent richting de bal. Vignoli met een sublieme pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 14:0

58e minuut.
Inworp. Vignoli met een snelle inworp. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu geeft een hoge lob. Ajanović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baciu zal de hoekschop nemen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 15:0

61e minuut.
Tello trapt de bal weg van het doel. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 16:0

64e minuut.
Vignoli probeert de bal aan de voet te houden. Vignoli geeft een hoge lob. Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 17:0

67e minuut.
Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović is nu in balbezit. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Tello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 18:0

69e minuut.
Daar is Vignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignoli met een sublieme pass. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Tello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 19:0

71e minuut.
Londoño Restrepo rent richting de bal. Ajanović rent richting de bal. Ajanović geeft een lange en hoge pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ajanović heeft problemen om de bal te vangen. Baciu met een sublieme pass. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 20:0

74e minuut.
Daar is Flechas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu geeft een lange en hoge pass. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vignoli passt de bal zonder na te denken. Baciu is nu in balbezit. Baciu met een sublieme pass. Ajanović heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Flechas kopt de bal weg. Baptiste is nu in balbezit. Pita begaat een overtreding. Pita krijgt een gele kaart. Baptiste raakt geblesseerd tijdens het duel. Rymuza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Briscariu probeert de bal met de borst te controleren. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 21:0

84e minuut.
Acero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baciu met een snelle inworp. Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannini geeft een hoge lob. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 22:0

85e minuut.
Baciu probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Botero Zea zijn tegenspeler op de grond. Baciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giannini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Baciu kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
don popis - hemer 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: don popis 16%, hemer 84%.
don popis - hemer 23:0