Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hemer don popis
Normal Tactiek prueba
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Rymuza geeft een lange en hoge pass. Ajanović heeft problemen om de bal te vangen. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:1

9e minuut.
Acero kopt de bal weg. Iriarte kan de bal niet met de borst controleren. Baciu geeft een hoge lob. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Figueredo heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal met de wreef. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:2

15e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza onderschept slim de pass. Rymuza passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:3

18e minuut.
Perdomo geeft de bal voor. Giannini kan de bal niet met de borst controleren. Giannini speelt de bal door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:4

21e minuut.
Briscariu draait met de bal, schiet en ... Perdomo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baciu zal de hoekschop nemen. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rymuza kopt de bal weg. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Baciu geeft een hoge lob. Ajanović kopt de bal weg. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:5

30e minuut.
Giannini met een sublieme pass. Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vignoli de bal. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Ajanović krijgt zijn hoofd ertegen. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Briscariu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:6

35e minuut.
Vignoli speelt de bal door. Ajanović rent richting de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:7

37e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:8

38e minuut.
Baciu probeert naar een medespeler te passen. Vignoli is nu in balbezit. Vignoli met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Vignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Tello trapt de bal weg. Vignoli kopt de bal weg. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel. Tello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 75%, don popis 25%.
hemer - don popis 0:8

47e minuut.
Giannini heeft problemen om de bal te vangen. Giannini geeft een lange en hoge pass. Briscariu kopt de bal weg. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Rymuza controleert de bal met de borst. Rymuza geeft de bal voor. Acero heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vignoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ajanović de bal. Acero is nu in balbezit. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:9

52e minuut.
Rymuza rent richting de bal. Rymuza met een sublieme pass. Baciu met een sublieme pass. Klungelig pakt Ajanović de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:10

54e minuut.
Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Baciu is nu in balbezit. Baciu met een sublieme pass. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Speleers verovert de bal door een tackle van achteren. Speleers geeft de bal voor. Ajanović kan de bal niet met de borst controleren. Ajanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Giannini probeert naar een medespeler te passen. Baciu rent richting de bal. Baciu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Londoño Restrepo kopt de bal weg. Iriarte rent richting de bal. Giannini onderschept slim de pass. Giannini geeft een hoge lob. Briscariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ajanović rent richting de bal. Ajanović geeft de bal voor. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:11

63e minuut.
Flechas passt de bal met de wreef. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignoli met een snelle inworp. Figueredo rent richting de bal. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft een hoge lob. Pizarro kan de bal niet met de borst controleren. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu schiet op doel. Tello bokst de bal weg. Klungelig pakt Acero de bal. Ajanović rent richting de bal. Ajanović draait met de bal, schiet en ... Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:12

74e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu speelt de bal door. Vignoli speelt de bal door. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:13

78e minuut.
Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu passt de bal zonder na te denken. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Londoño Restrepo is nu in balbezit. Ajanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ajanović geeft een lange en hoge pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:14

83e minuut.
Baptiste geeft een hoge lob. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignoli speelt de bal door. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Baciu de bal. Baciu geeft de bal voor. Daar is Ajanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vignoli met een sublieme pass. Baciu rent richting de bal. Baciu geeft een lange en hoge pass. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu schiet op doel. Tello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ajanović rent richting de bal. Ajanović haalt uit met een fantastische trap. Tello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:15

87e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Acero de bal onder controle te krijgen. Ajanović is nu in balbezit. Ajanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hemer - don popis 0:16

88e minuut.
Iriarte passt de bal met de wreef. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Ajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hemer 78%, don popis 22%.
hemer - don popis 0:16