Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Syrtis F.C
4123 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Tabares rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een hoge lob. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal zonder na te denken. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
León geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tuccio de bal onder controle te krijgen. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Arenas de bal. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Herrón bokst de bal weg. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Herrón trapt de bal weg van het doel. Contreras kan de bal niet met de borst controleren. Contreras met een sublieme pass. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oyuela de bal onder controle te krijgen. Paal!

14e minuut.
Arenas rent richting de bal. Arenas passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Doeltrap. Herrón met een harde bal richting middenveld. Contreras kopt de bal weg. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Flórez is nu in balbezit. Contreras onderschept slim de pass. Contreras geeft een lange en hoge pass. Hakimov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 2:0

20e minuut.
Kupaymañ speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal zonder na te denken. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Herrón trapt de bal weg van het doel. Contreras kopt de bal weg. Daar is Tuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 3:0

24e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 4:0

25e minuut.
Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio passt de bal met de wreef. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 5:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Salazar passt de bal zonder na te denken. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov passt de bal met de wreef. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil schiet op doel. Herrón bokst de bal weg. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Herrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 6:0

36e minuut.
Kupaymañ kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Tapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Callejas heeft problemen om de bal te vangen. Callejas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salazar neemt de hoekschop. Hakimov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 7:0

40e minuut.
Kupaymañ geeft een hoge lob. Klungelig pakt León de bal. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 8:0

42e minuut.
Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 9:0

44e minuut.
Klungelig pakt Hakimov de bal. Hakimov met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 16%, Syrtis F.C 84%.
cataluniafc - Syrtis F.C 9:0

49e minuut.
Iftodi verovert de bal door een tackle van achteren. Iftodi geeft een lange en hoge pass. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 10:0

53e minuut.
Kupaymañ speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kupaymañ kopt de bal weg. Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ geeft een lange en hoge pass. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Iftodi onderschept slim de pass. Iftodi geeft de bal voor. León kan de bal niet met de borst controleren. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Quadrelli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quadrelli passt de bal in één keer door. Herrón speelt de bal door. Contreras kopt de bal weg. Klungelig pakt Hakimov de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kupaymañ geeft een hoge lob. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 11:0

67e minuut.
Udalcovas passt de bal in één keer door. Daar is Kupaymañ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupaymañ geeft de bal voor. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Callejas rent richting de bal. Contreras onderschept slim de pass. Contreras passt de bal met de wreef. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 12:0

73e minuut.
Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Hakimov rent richting de bal. Hakimov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hakimov controleert de bal met de borst. León rent richting de bal. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov schiet op doel. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 13:0

79e minuut.
Uribe met een sublieme pass. Daar is Arenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli passt de bal zonder na te denken. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Syrtis F.C 14:0

85e minuut.
Arenas kopt de bal weg. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een hoge lob. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli geeft de bal voor. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 10%, Syrtis F.C 90%.
cataluniafc - Syrtis F.C 14:0