Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrtis F.C cataluniafc
Normal Tactiek 4123
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.7 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Tuccio passt de bal zonder na te denken. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:1

11e minuut.
Sypiański rent richting de bal. Sypiański geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:2

12e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal zonder na te denken. Hakimov probeert naar een medespeler te passen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver geeft de bal voor. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:3

19e minuut.
de la Cruz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingver met een snelle inworp. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een hoge lob. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:4

28e minuut.
Contreras passt de bal met de wreef. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hakimov rent richting de bal. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:5

31e minuut.
Hakimov rent richting de bal. Hakimov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oyuela de bal. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:6

31e minuut.
Mayer Gil komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:7

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar met een snelle inworp. Ingver geeft een lange en hoge pass. Hakimov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:8

40e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil passt de bal zonder na te denken. Hakimov heeft problemen om de bal te vangen. Hakimov draait met de bal, schiet en ... Herrón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrtis F.C 83%, cataluniafc 17%.
Syrtis F.C - cataluniafc 0:8

53e minuut.
Tapias rent richting de bal. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ... Herrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Tapias heeft problemen om de bal te vangen. Ingver geeft een hoge lob. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil draait met de bal, schiet en ... Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:9

57e minuut.
Ingver met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov met een sublieme pass. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:10

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quadrelli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. de la Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hakimov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Herrón trapt de bal weg van het doel. Ingver kopt de bal weg. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:11

65e minuut.
Flórez heeft problemen om de bal te vangen. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli met een sublieme pass. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel. Herrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov rent richting de bal. Hakimov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Iftodi probeert de bal met de borst te controleren. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli is nu in balbezit. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:12

74e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ingver geeft de bal voor. Quadrelli probeert de bal aan de voet te houden. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Herrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Oyuela rent richting de bal. Hakimov onderschept slim de pass. Hakimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:13

78e minuut.
Hakimov passt de bal met de wreef. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver probeert naar een medespeler te passen. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:14

82e minuut.
de la Cruz onderschept slim de pass. de la Cruz geeft een hoge lob. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Ingver rent richting de bal. Ingver geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hakimov is nu in balbezit. Hakimov schiet op doel. Herrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ingver geeft de bal voor. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Hakimov haalt uit met een fantastische trap. Herrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrtis F.C - cataluniafc 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrtis F.C 87%, cataluniafc 13%.
Syrtis F.C - cataluniafc 0:15