Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose F.C. Yoda F.C.
Oh no! Again Tactiek Nueva
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 40.7
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Alexandrakis probeert naar een medespeler te passen. Afanador heeft problemen om de bal te vangen. Colorado is nu in balbezit. Afanador onderschept slim de pass. Afanador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Colorado passt de bal met de wreef. Díaz kan de bal niet met de borst controleren. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Yoda F.C. 0:1

22e minuut.
Drápek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bělan met een sublieme pass. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Maislinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Yoda F.C. 0:2

26e minuut.
Horn kopt de bal weg. Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador rent richting de bal. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose F.C. - Yoda F.C. 0:3

32e minuut.
Afanador passt de bal met de wreef. Daar is Alexandrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrakis probeert naar een medespeler te passen. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maislinger trapt de bal weg van het doel. Bělan kopt de bal weg. Klungelig pakt Aparicio de bal. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Viitaharju verovert de bal door een tackle van achteren. Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colorado. Horn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Viitaharju geeft een lange en hoge pass. Afanador is nu in balbezit. Horn speelt de bal door. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 73%, Yoda F.C. 27%.
Yonose F.C. - Yoda F.C. 0:3

49e minuut.
Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn met een sublieme pass. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Afanador is nu in balbezit. Afanador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Moya is nu in balbezit. Bělan onderschept slim de pass. Bělan passt de bal zonder na te denken. Afanador is nu in balbezit. Afanador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalcione onderschept slim de pass. Scalcione geeft een hoge lob. Daar is Bobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński schiet op doel. Maislinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Horn is nu in balbezit. Horn passt de bal in één keer door. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Afanador rent richting de bal. Afanador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drápek probeert naar een medespeler te passen. Afanador rent richting de bal. Colorado is nu in balbezit. Afanador onderschept slim de pass. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bělan geeft de bal voor. Klungelig pakt Aparicio de bal. Bobiński rent richting de bal. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Maislinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Maislinger met een harde bal richting middenveld. Alexandrakis kopt de bal weg. Bobiński controleert de bal met de borst. Afanador rent richting de bal. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Horn speelt de bal door. Afanador controleert de bal met de borst. Horn probeert naar een medespeler te passen. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose F.C. 76%, Yoda F.C. 24%.
Yonose F.C. - Yoda F.C. 0:3