Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C san feliz
falcao Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 17.2
formidabel Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Pielak probeert naar een medespeler te passen. Minetti speelt de bal door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda rent richting de bal. Barbuda schiet op doel. Araque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rial onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yurchak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Mora de bal onder controle te krijgen. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti geeft de bal voor. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 1:0

4e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camelo de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Barbuda passt de bal in één keer door. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. Palomar heeft problemen om de bal te vangen. Araque werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 2:0

13e minuut.
Solano rent richting de bal. Pielak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielak probeert naar een medespeler te passen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 3:0

15e minuut.
Barbuda kopt de bal weg. Mora is nu in balbezit. Mora met een sublieme pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 4:0

19e minuut.
Vanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mora de bal. Mora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Barbuda de bal. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda onderschept slim de pass. Barbuda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 5:0

22e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Afonso heeft problemen om de bal te vangen. Afonso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yurchak de bal. Yurchak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Yurchak passt de bal zonder na te denken. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 6:0

24e minuut.
Camelo passt de bal zonder na te denken. Minetti is nu in balbezit. Minetti met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Araque trapt de bal weg van het doel. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pielak met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Araque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 7:0

29e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak schiet op doel. Araque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 8:0

31e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Mora geeft een hoge lob. Araque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dumitrache speelt de bal door. Afonso rent richting de bal. Afonso met een sublieme pass. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Barbuda rent richting de bal. Barbuda haalt uit met een fantastische trap. Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 20%, san feliz 80%.
FALCAO F.C - san feliz 8:0

47e minuut.
Pielak rent richting de bal. Pielak geeft een lange en hoge pass. Palomar heeft problemen om de bal te vangen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Minetti met een sublieme pass. Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda passt de bal met de wreef. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Araque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pielak geeft een hoge lob. Mora kopt de bal weg. Yurchak probeert de bal aan de voet te houden. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Inworp. Herrera met een snelle inworp. Klungelig pakt Dumitrache de bal. Dumitrache geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barbuda met een sublieme pass. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti passt de bal in één keer door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak schiet op doel. Araque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 9:0

64e minuut.
Vanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Yurchak kopt de bal weg. Palomar heeft problemen om de bal te vangen. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Minetti geeft een lange en hoge pass. Daar is Palomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Araque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Solano rent richting de bal. Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak speelt de bal door. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Araque probeert naar een medespeler te passen. Minetti kopt de bal weg. Yurchak speelt de bal door. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rial rent richting de bal. Rial geeft een lange en hoge pass. Pielak kopt de bal weg. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel. Araque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Araque trapt de bal weg. Minetti kopt de bal weg. Daar is Yurchak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak geeft een lange en hoge pass. Araque bokst de bal weg.

79e minuut.
Pielak probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een hoge lob. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 10:0

82e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Manrique heeft problemen om de bal te vangen. Minetti met een sublieme pass. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda speelt de bal door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. Araque bokst de bal weg.

87e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Pielak met een sublieme pass. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda passt de bal in één keer door. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora schiet op doel. Palomar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - san feliz 11:0

90e minuut.
Afonso is nu in balbezit. Afonso passt de bal zonder na te denken. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 7%, san feliz 93%.
FALCAO F.C - san feliz 11:0