Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf123 Gallardo F.C
Normal Tactiek ¡Pereza!
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bekolo geeft een hoge lob. Bayona onderschept slim de pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. Valero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:1

4e minuut.
Puchici passt de bal in één keer door. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski passt de bal zonder na te denken. Bekolo rent richting de bal. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Constâncio passt de bal met de wreef. Elbers rent richting de bal. Elbers passt de bal zonder na te denken. Daar is Bekolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo schiet op doel. Pachón heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Puchici passt de bal met de wreef. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Praśniewski speelt de bal door. Bekolo rent richting de bal. Bekolo passt de bal zonder na te denken. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:2

30e minuut.
Bekolo rent richting de bal. Bekolo geeft de bal voor. Klungelig pakt de la Hoz de bal. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bączyk probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Praśniewski geeft een hoge lob. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:3

34e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal zonder na te denken. Bekolo rent richting de bal. Bekolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:4

35e minuut.
Casas speelt de bal door. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lozano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valero met een sublieme pass. Puchici kopt de bal weg. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Valero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Praśniewski kopt de bal weg. Iriarte is nu in balbezit. Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici probeert naar een medespeler te passen. Bekolo rent richting de bal. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski passt de bal in één keer door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf123 77%, Gallardo F.C 23%.
Wolf123 - Gallardo F.C 0:5

49e minuut.
Zapata probeert de bal aan de voet te houden. Casas geeft een hoge lob. Praśniewski kopt de bal weg. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo schiet op doel. Valero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Birnicu passt de bal in één keer door. Puchici heeft problemen om de bal te vangen. Puchici passt de bal zonder na te denken. Daar is Bekolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekolo schiet op doel. Valero bokst de bal weg. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:6

63e minuut.
Bączyk speelt de bal door. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo passt de bal met de wreef. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Lozano de bal. Bekolo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pachón. Bekolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Puchici met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:7

69e minuut.
Puchici probeert naar een medespeler te passen. Bayona rent richting de bal. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - Gallardo F.C 0:8

73e minuut.
Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Elbers met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Puchici rent richting de bal. Puchici met een sublieme pass. Bekolo speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf123 74%, Gallardo F.C 26%.
Wolf123 - Gallardo F.C 0:8