Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL NAPOOL atletico nacional (colombia)
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Cubillos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cantor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noguera is nu in balbezit. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL NAPOOL - atletico nacional (colombia) 0:1

6e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Noguera passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera rent richting de bal. Noguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Urquijo geeft de bal voor. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor speelt de bal door. Noguera is nu in balbezit. Noguera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Urquijo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cantor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cubillos is nu in balbezit. Cantor onderschept slim de pass. Cantor speelt de bal door. Noguera rent richting de bal. Noguera schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Vinasco onderschept slim de pass. Vinasco geeft een hoge lob. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Noguera is nu in balbezit. Noguera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL NAPOOL - atletico nacional (colombia) 0:2

25e minuut.
Araque geeft een hoge lob. Inworp. Pérez Ossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles schiet op doel. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Gómez rent richting de bal. Jaramillo Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL NAPOOL 50%, atletico nacional (colombia) 50%.
EL NAPOOL - atletico nacional (colombia) 0:2

70e minuut.
Arias geeft de bal voor. Báez probeert de bal met de borst te controleren. Báez geeft een hoge lob. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles schiet op doel. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bohórquez is nu in balbezit. Bohórquez passt de bal zonder na te denken. Jaramillo Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Gómez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Araque de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pérez Ossa onderschept slim de pass. Bohórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ossa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohórquez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bohórquez kan niet meer verder spelen. Avendaño komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Avendaño is nu in balbezit. Avendaño geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Urquijo de bal onder controle te krijgen. Noguera rent richting de bal. Noguera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL NAPOOL 43%, atletico nacional (colombia) 57%.
EL NAPOOL - atletico nacional (colombia) 0:2