Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaris atletico nacional (colombia)
ofensiva Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Galindo passt de bal zonder na te denken. Medina rent richting de bal. Medina met een sublieme pass. Klungelig pakt Noguera de bal. Noguera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada passt de bal met de wreef. Dielmann met een sublieme pass. Llewellyn is nu in balbezit. Llewellyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Llewellyn rent richting de bal. Santanilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Llewellyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Casallas neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Llewellyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Llewellyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaris - atletico nacional (colombia) 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Prieto de bal. Hidalgo rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Cearense is nu in balbezit. Cearense passt de bal zonder na te denken. Llewellyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Llewellyn geeft een lange en hoge pass. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Cantor is nu in balbezit. Cantor passt de bal zonder na te denken. Noguera is nu in balbezit. Noguera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Llewellyn de bal. Llewellyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xaris - atletico nacional (colombia) 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaris 60%, atletico nacional (colombia) 40%.
xaris - atletico nacional (colombia) 2:0

54e minuut.
Prieto passt de bal met de wreef. Cearense is nu in balbezit. Cearense passt de bal met de wreef. Llewellyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Llewellyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cearense heeft problemen om de bal te vangen. Cearense probeert naar een medespeler te passen. Llewellyn is nu in balbezit. Llewellyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaris - atletico nacional (colombia) 3:0

69e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Londoño probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
xaris - atletico nacional (colombia) 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaris 33%, atletico nacional (colombia) 67%.
xaris - atletico nacional (colombia) 3:1