Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. F.C. Evolution Soccer
HUASCAR Tactiek Entrenamiento DF
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Somorjai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haoming met de inworp. Biser geeft de bal voor. Gortat springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Broniewski is nu in balbezit. Gaitán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Broniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broniewski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gortat is nu in balbezit. Met opzet legt Klančnik zijn tegenspeler op de grond. Gortat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pärtel komt bij de bal en schiet. Velcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.C. Evolution Soccer 1:0

37e minuut.
Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski probeert naar een medespeler te passen. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS INCAS F.C. - F.C. Evolution Soccer 1:1

39e minuut.
Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Biser onderschept slim de pass. Biser geeft een lange en hoge pass. Gortat is nu in balbezit. Gortat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Biser passt de bal met de wreef. Daar is Haoming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haoming passt de bal in één keer door. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 44%, F.C. Evolution Soccer 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS INCAS F.C. - F.C. Evolution Soccer 1:1

47e minuut.
Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat rent richting de bal. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Xinpeng heeft problemen om de bal te vangen. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cheuk Wing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haoming met de inworp. Biser bereikt de bal nog maar net als eerste. Biser geeft een hoge lob. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Biser is nu in balbezit. Biser geeft een lange en hoge pass. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng draait met de bal, schiet en ... Velcea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.C. Evolution Soccer 2:1

55e minuut.
Machálek is nu in balbezit. Gortat onderschept slim de pass. Gortat met een sublieme pass. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng schiet op doel. Velcea bokst de bal weg. Klungelig pakt Somorjai de bal. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Sakami komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Glaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glaza met een sublieme pass. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS INCAS F.C. - F.C. Evolution Soccer 2:2

85e minuut.
Biser is nu in balbezit. Biser passt de bal in één keer door. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming geeft een lange en hoge pass. Xinpeng springt en kopt de bal. Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 23%, F.C. Evolution Soccer 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS INCAS F.C. - F.C. Evolution Soccer 2:2