Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Peru Deporcentro Tulipanes
El Gallo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 24.5
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Portocarrero passt de bal met de wreef. Talledo rent richting de bal. Talledo probeert naar een medespeler te passen. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Portocarrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arizmendi geeft de bal voor. Dulanto is nu in balbezit. Dulanto draait met de bal, schiet en ... de la Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Paredes geeft de bal voor. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulanto is nu in balbezit. Dulanto schiet op doel. de la Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura geeft de bal voor. Caro kopt de bal weg. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi passt de bal zonder na te denken. Dulanto rent richting de bal. Dulanto draait met de bal, schiet en ... de la Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Peru 27%, Deporcentro Tulipanes 73%.
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 1:0

47e minuut.
Salmón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa met een snelle inworp. Acasiete rent richting de bal. Acasiete speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 1:1

65e minuut.
Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya met een sublieme pass. Dulanto rent richting de bal. Dulanto haalt uit met een fantastische trap. de la Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Talledo onderschept slim de pass. Talledo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torres de bal. Dulanto rent richting de bal. Dulanto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. de la Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulanto rent richting de bal. Dulanto schiet op doel. de la Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 2:1

73e minuut.
Correa speelt de bal door. Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 2:2

74e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal met de wreef. Dulanto is nu in balbezit. Dulanto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 3:2

76e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft de bal voor. Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto haalt uit met een fantastische trap. de la Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talledo met de inworp. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya geeft een hoge lob. Pinglo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Acasiete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda is nu in balbezit. Miranda geeft de bal voor. Klungelig pakt Acasiete de bal. Acasiete haalt uit met een fantastische trap. Suárez bokst de bal weg. Suárez met een sublieme pass. Bedoya kopt de bal weg. Dulanto rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pinglo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talledo met een snelle inworp. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Peru 33%, Deporcentro Tulipanes 67%.
Red Bull Peru - Deporcentro Tulipanes 3:2