Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco Violadores FC
Troya No! Tactiek 442
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Férez is nu in balbezit. Férez geeft een hoge lob. Zalazar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Woroniecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Alarcón de bal. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde krijgt een gele kaart.

41e minuut.
John rent richting de bal. Obieglo verovert de bal door een tackle van achteren. Anjing begaat een overtreding. Anjing krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 50%, Violadores FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vadecco - Violadores FC 0:0

46e minuut.
Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zalazar. Obieglo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal met de wreef. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Gacka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Violadores FC 0:1

62e minuut.
John geeft een lange en hoge pass. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zalazar. Zalazar krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille geeft een lange en hoge pass. John probeert de bal aan de voet te houden. Obieglo rent richting de bal. Obieglo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 43%, Violadores FC 57%.
Vadecco - Violadores FC 0:1