Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violadores FC Vadecco
442 Tactiek Troya No!
62% Balbezit 38%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 31.3
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Bella probeert naar een medespeler te passen. Férez rent richting de bal. Férez speelt de bal door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis passt de bal in één keer door. Ivanišević rent richting de bal. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Idoraş passt de bal met de wreef. Levitostasis met een sublieme pass. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 54%, Vadecco 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Violadores FC - Vadecco 0:0

52e minuut.
John geeft een lange en hoge pass. Reyneri is nu in balbezit. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri onderschept slim de pass. Reyneri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Vadecco 1:0

55e minuut.
Férez heeft problemen om de bal te vangen. Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. Bella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Vadecco 2:0

60e minuut.
John geeft een hoge lob. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal zonder na te denken. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Vadecco 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 37%, Vadecco 63%.
Violadores FC - Vadecco 3:0