Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marcianos Violadores FC
343i Tactiek 442
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten excellent
average Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Escudero speelt de bal door. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Anjing met een sublieme pass. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Escudero bokst de bal weg.

6e minuut.
Férez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reyneri kopt de bal weg. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Violadores FC 0:1

8e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ... Sochacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marcianos - Violadores FC 1:1

13e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Beclea is nu in balbezit. Mahony verovert de bal door een tackle van achteren. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Sochacki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Violadores FC 2:1

16e minuut.
Reyneri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petre. Reyneri raakt geblesseerd tijdens het duel. Anjing met een snel genomen vrije trap. Reyneri springt en kopt de bal. Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Escudero trapt de bal weg. Mazzini kopt de bal weg. Sforza heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marcianos - Violadores FC 2:2

21e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ... Beclea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Anjing rent richting de bal. Anjing geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Escudero met een harde bal richting middenveld. Portillo kopt de bal weg. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zalazar kopt de bal weg. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Férez rent richting de bal. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Violadores FC 2:3

36e minuut.
Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar met een sublieme pass. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 67%, Violadores FC 33%.
Marcianos - Violadores FC 2:3

47e minuut.
Férez geeft een hoge lob. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Petre probeert de bal aan de voet te houden. Férez speelt de bal door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Violadores FC 2:4

65e minuut.
Sforza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López met de inworp. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Woroniecki met de inworp. Blas is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López geeft de bal voor. Escudero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sforza geeft de bal voor. Férez kopt de bal weg. Klungelig pakt Petre de bal. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Férez neemt de hoekschop. Reyneri kopt de bal weg. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Violadores FC 2:5

88e minuut.
Woroniecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 46%, Violadores FC 54%.
Marcianos - Violadores FC 2:5