Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marleyTM Vadecco
A4 Tactiek Troya No!
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.7 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


14e minuut.
Bellocchio verovert de bal door een tackle van achteren. Bellocchio geeft een hoge lob. Kwasik heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Maslar is nu in balbezit. Maslar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlukač met de inworp. Kun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - Vadecco 0:1

21e minuut.
Maghiaru is nu in balbezit. Kwasik rent richting de bal. Maghiaru verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Liga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - Vadecco 0:2

34e minuut.
Tlukač geeft de bal voor. Matheisz onderschept slim de pass. Maghiaru is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikołajczyk neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maghiaru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Olarte met een snelle inworp. Trọng Kiên is nu in balbezit. Met opzet legt Mikołajczyk zijn tegenspeler op de grond. Mikołajczyk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bellocchio rent richting de bal. Bellocchio passt de bal zonder na te denken. Campolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marleyTM 60%, Vadecco 40%.
marleyTM - Vadecco 0:2

52e minuut.
Kwasik rent richting de bal. Kwasik passt de bal zonder na te denken. Buonavia rent richting de bal. Buonavia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Olarte speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een lange en hoge pass. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Liga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - Vadecco 0:3

61e minuut.
Matheisz geeft een hoge lob. Tlukač kopt de bal weg. Klungelig pakt Campolo de bal. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun geeft een hoge lob. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Liga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - Vadecco 0:4

68e minuut.
Mikołajczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - Vadecco 0:5

69e minuut.
Daar is Kwasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru rent richting de bal. Kwasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Biancat heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Terzaghi. Goede buitenspelval van de verdediging. Kun neemt vlug de vrije trap. Maghiaru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bellocchio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mikołajczyk de bal onder controle te krijgen. Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Buonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Liga met een harde bal richting middenveld. Lemus kopt de bal weg. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marleyTM 78%, Vadecco 22%.
marleyTM - Vadecco 0:5