Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC F.C.Skarter!!!
|4-3-3| -> [A] Tactiek vive la vida =)
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
22 gemiddelde waardering 23.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een hoge lob. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau passt de bal met de wreef. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 1:0

16e minuut.
Karamanolis met een sublieme pass. Tuesta is nu in balbezit. Tuesta passt de bal in één keer door. Borkowski rent richting de bal. Borkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 1:1

17e minuut.
Unanue bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gamarra de bal. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Indacochea rent richting de bal. Indacochea draait met de bal, schiet en ... Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Gamarra geeft een hoge lob. Inworp. Marrou met de inworp. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 2:1

24e minuut.
Karamanolis passt de bal zonder na te denken. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis passt de bal zonder na te denken. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkowski haalt uit met een fantastische trap. Pereda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuesta zal de hoekschop nemen. Daar is Borkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 2:2

27e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Coria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pérez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grau neemt zijn aanloop. Tempone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 3:2

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Navarrete de bal onder controle te krijgen. Indacochea kopt de bal weg. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 4:2

39e minuut.
Kutsar rent richting de bal. Grau onderschept slim de pass. Grau passt de bal zonder na te denken. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Unanue is nu in balbezit. Unanue geeft een hoge lob. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 35%, F.C.Skarter!!! 65%.
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 4:2

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haro zal de hoekschop nemen. Altamirano met een sublieme pass. Daar is Borkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 4:3

64e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Karamanolis rent richting de bal. Karamanolis passt de bal met de wreef. Borkowski is nu in balbezit. Borkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Corrales geeft een lange en hoge pass. Unanue geeft een lange en hoge pass. Durand is nu in balbezit. Altamirano verovert de bal door een tackle van achteren. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Durand verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Altamirano de bal. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Coria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrou met een snelle inworp. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 5:3

90e minuut.
Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsar passt de bal met de wreef. Inworp. Bobadilla met de inworp. Pérez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 53%, F.C.Skarter!!! 47%.
Alliance Lima FC - F.C.Skarter!!! 5:3