Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco Marcianos
Troya No! Tactiek 343i
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 38.3
adequate Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen solid


12e minuut.
Klungelig pakt Sánchez de bal. Mikołajczyk rent richting de bal. Mikołajczyk passt de bal zonder na te denken. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 39%, Marcianos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vadecco - Marcianos 0:0

58e minuut.
Petre speelt de bal door. Obieglo is nu in balbezit. Met opzet legt Petre zijn tegenspeler op de grond. Petre krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lua kopt de bal weg. Obieglo rent richting de bal. Lua rent richting de bal. Obieglo onderschept slim de pass. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Marcianos 1:0

67e minuut.
Portillo passt de bal met de wreef. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal met de wreef. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo verovert de bal door een tackle van achteren. Obieglo schiet op doel. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bellocchio onderschept slim de pass. Bellocchio geeft de bal voor. Petre controleert de bal met de borst. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kun probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft de bal voor. Obieglo rent richting de bal. Obieglo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tlukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlukač geeft een lange en hoge pass. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo onderschept slim de pass. Obieglo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tlukač is nu in balbezit. Tlukač geeft een lange en hoge pass. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Marcianos 2:0

90e minuut.
Klungelig pakt Mikołajczyk de bal. Janker verovert de bal door een tackle van achteren. Janker probeert naar een medespeler te passen. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 41%, Marcianos 59%.
Vadecco - Marcianos 2:0