Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marcianos Vadecco
343i Tactiek Troya No!
61% Balbezit 39%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 30.8
good Schieten average
average Passen average
good Verdedigen poor


12e minuut.
Sforza geeft een hoge lob. Inworp. Spincemaille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Janker heeft problemen om de bal te vangen. Janker passt de bal in één keer door. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Escudero met een sublieme pass. Muchotrigo kopt de bal weg. Paz heeft problemen om de bal te vangen. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz passt de bal in één keer door. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Barszczewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forrester met een snelle inworp. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een hoge lob. Bella bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Paz rent richting de bal. Barbosa met een sublieme pass. Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony verovert de bal door een tackle van achteren. Mahony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Portillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 51%, Vadecco 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marcianos - Vadecco 0:0

50e minuut.
Spincemaille rent richting de bal. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal in één keer door. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Janker verovert de bal door een tackle van achteren. Janker probeert naar een medespeler te passen. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus geeft een lange en hoge pass. Mahony springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een hoge lob. Valverde kopt de bal weg. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Portillo speelt de bal door. Mahony rent richting de bal. Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Panjalić trapt de bal weg van het doel. Janker kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Vadecco 1:0

90e minuut.
Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanišević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 51%, Vadecco 49%.
Marcianos - Vadecco 1:0