Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violadores FC marleyTM
442 Tactiek A4
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 26.4
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal met de wreef. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 1:0

8e minuut.
Wannenschwimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wannenschwimmer geeft een hoge lob. Zalazar heeft problemen om de bal te vangen. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Liga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 2:0

11e minuut.
Reyneri rent richting de bal. Mazzini speelt de bal door. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 3:0

15e minuut.
Reyneri speelt de bal door. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal in één keer door. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 4:0

18e minuut.
Anjing passt de bal in één keer door. López rent richting de bal. López passt de bal met de wreef. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 5:0

24e minuut.
Olarte speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal in één keer door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Férez heeft problemen om de bal te vangen. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Campolo de bal onder controle te krijgen. Liga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 6:0

31e minuut.
Mazzini passt de bal in één keer door. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez probeert naar een medespeler te passen. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matheisz is nu in balbezit. Matheisz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woroniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López geeft een lange en hoge pass. Liga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 7:0

37e minuut.
Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar geeft een lange en hoge pass. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel. Campolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 23%, marleyTM 77%.
Violadores FC - marleyTM 8:0

50e minuut.
Reyneri is nu in balbezit. Maslar is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Woroniecki geeft een lange en hoge pass. John kopt de bal weg. Mazzini met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 9:0

59e minuut.
Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft de bal voor. Zalazar krijgt zijn hoofd ertegen. Férez kan de bal niet met de borst controleren. Férez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zalazar kopt de bal weg. Kwasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Liga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 10:0

63e minuut.
López onderschept slim de pass. López geeft een hoge lob. Campolo kan de bal niet met de borst controleren. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 11:0

63e minuut.
Terzaghi speelt de bal door. Buonavia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zalazar. Zalazar krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Férez is nu in balbezit. Férez probeert naar een medespeler te passen. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Liga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 12:0

68e minuut.
Férez rent richting de bal. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 13:0

70e minuut.
Zalazar verovert de bal door een tackle van achteren. Zalazar met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal met de wreef. Wannenschwimmer onderschept slim de pass. Liga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 14:0

73e minuut.
Kwasik is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri geeft een lange en hoge pass. Liga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Daar is Kwasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez probeert naar een medespeler te passen. López speelt de bal door. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Kwasik de bal. Kwasik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. John met de inworp. Férez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Reyneri kopt de bal weg. Férez geeft de bal voor. Daar is Campolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Liga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - marleyTM 15:0

85e minuut.
Campolo is nu in balbezit. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel. Liga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 30%, marleyTM 70%.
Violadores FC - marleyTM 15:0