Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palao FC Violadores FC
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Levitostasis onderschept slim de pass. Levitostasis geeft de bal voor. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuentes trapt de bal weg van het doel. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:1

6e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini met een sublieme pass. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis geeft een lange en hoge pass. Reyneri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Ráez rent richting de bal. Ráez speelt de bal door. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski onderschept slim de pass. Maciejewski met een sublieme pass. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Reyneri geeft een lange en hoge pass. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:2

38e minuut.
Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ráez de bal. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Malvejado met een sublieme pass. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal zonder na te denken. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palao FC 75%, Violadores FC 25%.
Palao FC - Violadores FC 0:2

47e minuut.
Reyneri kopt de bal weg. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini geeft de bal voor. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:3

48e minuut.
Clavijo passt de bal met de wreef. Morales met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ankersø met een snelle inworp. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Férez is nu in balbezit. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:4

60e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis geeft een lange en hoge pass. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:5

62e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Levitostasis is nu in balbezit. Villavicencio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Levitostasis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ankersø zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini met een sublieme pass. Levitostasis geeft een hoge lob. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:6

68e minuut.
Maciejewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fuentes neemt vlug de vrije trap. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een hoge lob. Reyneri springt en kopt de bal. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mazzini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Férez de bal. Férez met een sublieme pass. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Anjing onderschept slim de pass. Mazzini speelt de bal door. Klungelig pakt Reyneri de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:7

74e minuut.
Maciejewski passt de bal met de wreef. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis geeft de bal voor. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri schiet op doel. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Férez passt de bal met de wreef. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Saco Vértiz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:8

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Villavicencio de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Levitostasis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reyneri krijgt zijn hoofd ertegen. Fuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palao FC - Violadores FC 0:9

81e minuut.
Férez speelt de bal door. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés onderschept slim de pass. Férez is nu in balbezit. Férez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Anjing verovert de bal door een tackle van achteren. Anjing speelt de bal door. Férez is nu in balbezit. Férez geeft een lange en hoge pass. Maciejewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palao FC 80%, Violadores FC 20%.
Palao FC - Violadores FC 0:9