Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC The amazon club
|4-3-3| -> [A] Tactiek JAJAJA
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 22.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Sauro trapt de bal weg. Konopelski probeert de bal met de borst te controleren. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Oravia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kobayashi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 54%, The amazon club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alliance Lima FC - The amazon club 0:0

47e minuut.
Howie probeert naar een medespeler te passen. Ortega onderschept slim de pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges schiet op doel. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - The amazon club 0:1

49e minuut.
Di Sauro trapt de bal weg. Pérez kopt de bal weg. Howie is nu in balbezit. Marrou verovert de bal door een tackle van achteren. Marrou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marrou onderschept slim de pass. Marrou geeft een hoge lob. Huibregts heeft problemen om de bal te vangen. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea haalt uit met een fantastische trap. Di Sauro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges verovert de bal door een tackle van achteren. Monges draait met de bal, schiet en ... Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - The amazon club 0:2

60e minuut.
Quinteros speelt de bal door. Ortega speelt de bal door. Cortinovi rent richting de bal. Grau onderschept slim de pass. Grau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Konopelski met een sublieme pass. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi schiet op doel. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - The amazon club 0:3

71e minuut.
Cortinovi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Monges de bal. Corrales geeft de bal voor. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales geeft de bal voor. Indacochea kopt de bal weg. Grau is nu in balbezit. Grau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges onderschept slim de pass. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Celino komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie passt de bal zonder na te denken. Monges is nu in balbezit. Monges haalt uit met een fantastische trap. Pires springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 58%, The amazon club 42%.
Alliance Lima FC - The amazon club 0:3