Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Skarter!!! FBC Sentinels
vive la vida =) Tactiek pirata
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
24.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
adequate Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Coria geeft de bal voor. Klungelig pakt Haro de bal. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Altamirano rent richting de bal. Falcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altamirano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamanolis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Haro rent richting de bal. Haro speelt de bal door. Borkowski rent richting de bal. Borkowski schiet op doel. Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borkowski is nu in balbezit. Calvo begaat een overtreding. Calvo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano schiet op doel. Castañeda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Unanue is nu in balbezit. Unanue geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Haro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altamirano rent richting de bal. Piedra is nu in balbezit. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karamanolis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Altamirano de bal. Borkowski is nu in balbezit. Borkowski haalt uit met een fantastische trap. Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 20%, FBC Sentinels 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Skarter!!! - FBC Sentinels 0:0

47e minuut.
Altamirano passt de bal met de wreef. Karamanolis is nu in balbezit. Karamanolis passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Falcón speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tuesta neemt de hoekschop. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano schiet op doel. Cabrejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Karamanolis passt de bal in één keer door. Haro is nu in balbezit. Haro met een sublieme pass. Borkowski rent richting de bal. Borkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Karamanolis met een sublieme pass. Piedra rent richting de bal. Piedra passt de bal met de wreef. Borkowski rent richting de bal. Borkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 28%, FBC Sentinels 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Skarter!!! - FBC Sentinels 0:0