Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Skarter!!! Violadores FC
vive la vida =) Tactiek 442
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten excellent
average Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Mazzini met een sublieme pass. Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:1

5e minuut.
Daar is Férez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez geeft een hoge lob. Mazzini kopt de bal weg. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:2

10e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal met de wreef. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel. Gamarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López geeft een lange en hoge pass. Reyneri maakt een snoekduik en kopt de bal. Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:3

14e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki geeft een lange en hoge pass. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:4

19e minuut.
Férez rent richting de bal. Férez geeft de bal voor. Klungelig pakt Zalazar de bal. Mazzini rent richting de bal. Mazzini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar passt de bal zonder na te denken. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Tempone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:5

30e minuut.
Haro geeft een lange en hoge pass. Malvejado geeft de bal voor. Reyneri kopt de bal weg. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Tempone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:6

34e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Unanue is nu in balbezit. Unanue geeft de bal voor. John kopt de bal weg. Férez is nu in balbezit. Férez geeft een hoge lob. Tempone bokst de bal weg. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:7

38e minuut.
Férez speelt de bal door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri geeft een hoge lob. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:8

41e minuut.
Anjing maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri probeert naar een medespeler te passen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 75%, Violadores FC 25%.
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:8

48e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal zonder na te denken. John speelt de bal door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Coria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Férez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Tempone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:9

55e minuut.
Gamarra geeft een hoge lob. Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Tempone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:10

57e minuut.
López rent richting de bal. López geeft een lange en hoge pass. Tempone probeert naar een medespeler te passen. Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Woroniecki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Haro geeft een hoge lob. Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Woroniecki geeft de bal voor. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Buitenspel voor Tuesta. Goede buitenspelval van de verdediging. López neemt vlug de vrije trap. Reyneri kopt de bal weg. Zalazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:11

69e minuut.
Coria rent richting de bal. Coria geeft een lange en hoge pass. John is nu in balbezit. John speelt de bal door. Reyneri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karamanolis passt de bal met de wreef. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal zonder na te denken. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tempone trapt de bal weg. Mazzini kopt de bal weg. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:12

75e minuut.
John is nu in balbezit. John passt de bal zonder na te denken. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri geeft een hoge lob. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Férez rent richting de bal. Férez geeft een hoge lob. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:13

88e minuut.
López met een snelle inworp. Zalazar geeft de bal voor. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:14

90e minuut.
John met de inworp. Férez rent richting de bal. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 76%, Violadores FC 24%.
F.C.Skarter!!! - Violadores FC 0:14