Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marleyTM FBC Sentinels
A4 Tactiek pirata
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
25.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Kiên tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trọng Kiên krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Olarte rent richting de bal. Olarte heeft problemen om de bal te vangen. Olarte met een sublieme pass. Terzaghi is nu in balbezit. Terzaghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Terzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavia is nu in balbezit. Terzaghi rent richting de bal. Buonavia is nu in balbezit. Buonavia draait met de bal, schiet en ... Cabrejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - FBC Sentinels 1:0

25e minuut.
Olarte rent richting de bal. Trọng Kiên speelt de bal door. Buonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavia haalt uit met een fantastische trap. Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cabrejos probeert naar een medespeler te passen. Kwasik kopt de bal weg. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Terzaghi schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Falcón passt de bal met de wreef. Bueno rent richting de bal. Bueno passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Andrade bokst de bal weg.

45e minuut.
Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwasik is nu in balbezit. Kwasik met een sublieme pass. Terzaghi is nu in balbezit. Terzaghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marleyTM 32%, FBC Sentinels 68%.
marleyTM - FBC Sentinels 1:0

64e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal met de wreef. Maslar probeert de bal aan de voet te houden. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Olarte is nu in balbezit. Olarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - FBC Sentinels 2:0

83e minuut.
Olarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Terzaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo rent richting de bal. Terzaghi onderschept slim de pass. Terzaghi schiet op doel. Cabrejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - FBC Sentinels 3:0

86e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Terzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzaghi draait met de bal, schiet en ... Cabrejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marleyTM - FBC Sentinels 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marleyTM 38%, FBC Sentinels 62%.
marleyTM - FBC Sentinels 4:0