Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco F.C.Skarter!!!
Troya No! Tactiek vive la vida =)
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 21.9
goed Schieten slecht
matig Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Haro bereikt de bal nog maar net als eerste. Haro geeft de bal voor. Biancat met een sublieme pass. Daar is Albrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrecht geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Albrecht de bal. Albrecht geeft de bal voor. Daar is Kutsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuesta met de inworp. Tlukač probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 2:0

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Borkowski stond buitenspel. Kun neemt vlug de vrije trap. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Tempone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Kutsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajczyk onderschept slim de pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coria de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 3:0

35e minuut.
Tlukač is nu in balbezit. Tlukač geeft de bal voor. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 4:0

37e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel. Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 5:0

42e minuut.
Bellocchio is nu in balbezit. Bellocchio geeft een lange en hoge pass. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 22%, F.C.Skarter!!! 78%.
Vadecco - F.C.Skarter!!! 5:0

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Albrecht met een snelle inworp. Mikołajczyk rent richting de bal. Mikołajczyk passt de bal met de wreef. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Klungelig pakt Unanue de bal. Tlukač is nu in balbezit. Met opzet legt Unanue zijn tegenspeler op de grond. Unanue is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tlukač is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlukač zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 6:0

50e minuut.
Klungelig pakt Gamarra de bal. Gamarra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tlukač geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Karamanolis passt de bal zonder na te denken. Albrecht speelt de bal door. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 7:0

55e minuut.
Haro is nu in balbezit. Haro met een sublieme pass. Kutsar heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bellocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra rent richting de bal. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus geeft een hoge lob. Obieglo rent richting de bal. Paal! Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 8:0

64e minuut.
Daar is Tuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellocchio is nu in balbezit. Tuesta begaat een overtreding. Tuesta krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gamarra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus met de inworp. Tlukač rent richting de bal. Tlukač geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamarra de bal onder controle te krijgen. Lemus is nu in balbezit. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Biancat is nu in balbezit. Biancat geeft een hoge lob. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tempone trapt de bal weg van het doel. Tlukač kopt de bal weg. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lemus geeft een lange en hoge pass. Obieglo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamarra de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tempone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tlukač probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Tlukač geeft een lange en hoge pass. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Tempone trapt de bal weg van het doel. Lemus kopt de bal weg. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - F.C.Skarter!!! 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 19%, F.C.Skarter!!! 81%.
Vadecco - F.C.Skarter!!! 9:0