Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marcianos FBC Sentinels
343i Tactiek pirata
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Saco Vértiz probeert naar een medespeler te passen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker begaat een overtreding. Janker krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een lange en hoge pass. Zegarra probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blas neemt de hoekschop. Escudero bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Zegarra de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker passt de bal zonder na te denken. Heus is nu in balbezit. Heus geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - FBC Sentinels 1:0

19e minuut.
Sforza rent richting de bal. Sforza geeft een hoge lob. Martínez is nu in balbezit. Mahony onderschept slim de pass. Mahony haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Calvo rent richting de bal. Janker onderschept slim de pass. Janker met een sublieme pass. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Janker is nu in balbezit. Janker passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - FBC Sentinels 2:0

32e minuut.
Heus met een sublieme pass. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo passt de bal in één keer door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Escudero met een harde bal richting middenveld. Janker met een sublieme pass. Heus speelt de bal door. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Heus controleert de bal met de borst. Heus geeft de bal voor. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo geeft een lange en hoge pass. Piedra is nu in balbezit. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 24%, FBC Sentinels 76%.
Marcianos - FBC Sentinels 2:0

47e minuut.
Heus probeert naar een medespeler te passen. Castañeda met een sublieme pass. Klungelig pakt Falcón de bal. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zegarra geeft een hoge lob. Piedra kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - FBC Sentinels 3:0

51e minuut.
Calderón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zegarra. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mahony maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - FBC Sentinels 4:0

69e minuut.
Heus met een sublieme pass. Mahony heeft problemen om de bal te vangen. Castañeda geeft een hoge lob. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - FBC Sentinels 5:0

73e minuut.
Petre verovert de bal door een tackle van achteren. Heus rent richting de bal. Klungelig pakt Heus de bal. Heus geeft een hoge lob. Mahony maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Janker kopt de bal weg. Castañeda controleert de bal met de borst. Mahony rent richting de bal. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Escudero trapt de bal weg. Portillo kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Janker probeert naar een medespeler te passen. Heus rent richting de bal. Heus geeft een hoge lob. Calderón springt en kopt de bal. Mahony springt en kopt de bal. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Portillo probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony onderschept slim de pass. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - FBC Sentinels 6:0

82e minuut.
Blas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft de bal voor. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus passt de bal met de wreef. Zegarra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 24%, FBC Sentinels 76%.
Marcianos - FBC Sentinels 6:0