Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBC Sentinels Marcianos
pirata Tactiek 343i
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal met de wreef. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ... Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:1

8e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cabrejos trapt de bal weg. Portillo met een sublieme pass. Heus heeft problemen om de bal te vangen. Heus geeft een lange en hoge pass. Mahony springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Janker verovert de bal door een tackle van achteren. Janker passt de bal in één keer door. Heus met een sublieme pass. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:2

18e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Castañeda is nu in balbezit. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Pareja rent richting de bal. Portillo onderschept slim de pass. Portillo met een sublieme pass. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. Cabrejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:3

22e minuut.
Heus is nu in balbezit. Heus geeft de bal voor. Daar is Zegarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. Cabrejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Falcón geeft een lange en hoge pass. Saco Vértiz kopt de bal weg. Portillo speelt de bal door. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Heus verovert de bal door een tackle van achteren. Heus geeft een lange en hoge pass. Mahony heeft problemen om de bal te vangen. Mahony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sánchez draait met de bal, schiet en ... Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Zegarra de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zegarra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cachay komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Portillo speelt de bal door. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Forrester geeft een hoge lob. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony schiet op doel. Cabrejos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 81%, Marcianos 19%.
FBC Sentinels - Marcianos 0:3

46e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Heus is nu in balbezit. Heus geeft de bal voor. Mahony springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cabrejos met een sublieme pass. Calvo kopt de bal weg. Castañeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Janker passt de bal zonder na te denken. Heus probeert de bal aan de voet te houden. Heus met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Cabrejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony draait met de bal, schiet en ... Cabrejos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:4

78e minuut.
Janker passt de bal met de wreef. Heus rent richting de bal. Heus geeft een hoge lob. Mahony springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:5

81e minuut.
Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus geeft een lange en hoge pass. Martínez probeert de bal met de borst te controleren. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:6

84e minuut.
Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo met een sublieme pass. Janker is nu in balbezit. Janker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cachay speelt de bal door. Janker bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker geeft een hoge lob. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Marcianos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 81%, Marcianos 19%.
FBC Sentinels - Marcianos 0:7