Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marcianos F.C.Skarter!!!
343i Tactiek vive la vida =)
63% Balbezit 37%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 21.7
solid Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen poor


12e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Gamarra rent richting de bal. Gamarra geeft een hoge lob. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez geeft een hoge lob. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Escudero probeert naar een medespeler te passen. Mahony is nu in balbezit. Mahony passt de bal zonder na te denken. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Forrester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een lange en hoge pass. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gamarra geeft een lange en hoge pass. Daar is Borkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sforza. Sforza krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Janker met een sublieme pass. Heus is nu in balbezit. Heus geeft een hoge lob. Mahony springt en kopt de bal. Tempone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 1:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forrester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Haro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Forrester passt de bal in één keer door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haro. Haro krijgt een gele kaart. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. Forrester zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 43%, F.C.Skarter!!! 57%.
Marcianos - F.C.Skarter!!! 2:0

53e minuut.
Inworp. Forrester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portillo is nu in balbezit. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Calderón passt de bal zonder na te denken. Forrester is nu in balbezit. Forrester geeft een lange en hoge pass. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 3:0

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Haro de bal onder controle te krijgen. Forrester is nu in balbezit. Forrester passt de bal in één keer door. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 4:0

67e minuut.
Janker is nu in balbezit. Janker passt de bal met de wreef. Heus is nu in balbezit. Heus geeft de bal voor. Mahony springt en kopt de bal. Tempone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 5:0

72e minuut.
Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón passt de bal zonder na te denken. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ... Tempone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 6:0

74e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Janker speelt de bal door. Heus heeft problemen om de bal te vangen. Heus passt de bal in één keer door. Janker geeft een lange en hoge pass. Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel. Calderón kopt de bal weg. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Karamanolis is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal zonder na te denken. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tempone met een sublieme pass. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - F.C.Skarter!!! 7:0

90e minuut.
Daar is Kutsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janker is nu in balbezit. Janker speelt de bal door. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 30%, F.C.Skarter!!! 70%.
Marcianos - F.C.Skarter!!! 7:0