Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marcianos The amazon club
343i Tactiek JAJAJA
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Sforza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huibregts de bal. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 1:0

6e minuut.
Cortinovi is nu in balbezit. Mahony verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaisser. Kaisser krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Petre geeft de bal voor. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony draait met de bal, schiet en ... Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 2:0

10e minuut.
Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Sánchez is nu in balbezit. Celino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Heus geeft een lange en hoge pass. Huibregts kopt de bal weg. Portillo speelt de bal door. Forrester rent richting de bal. Forrester geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sánchez passt de bal zonder na te denken. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus speelt de bal door. Forrester is nu in balbezit. Forrester probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 3:0

23e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Konopelski geeft een hoge lob. Portillo probeert de bal aan de voet te houden. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 4:0

25e minuut.
Forrester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een hoge lob. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cortinovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony verovert de bal door een tackle van achteren. Kaisser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony onderschept slim de pass. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 5:0

31e minuut.
Pires met de inworp. Portillo rent richting de bal. Portillo geeft een lange en hoge pass. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kaisser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forrester geeft een hoge lob. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 37%, The amazon club 63%.
Marcianos - The amazon club 6:0

59e minuut.
Sánchez kopt de bal weg. Heus speelt de bal door. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 7:0

72e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Heus speelt de bal door. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Calderón passt de bal met de wreef. Forrester rent richting de bal. Forrester geeft een lange en hoge pass. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mahony passt de bal met de wreef. Heus is nu in balbezit. Heus probeert naar een medespeler te passen. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 8:0

88e minuut.
Monges controleert de bal met de borst. Blas rent richting de bal. Blas probeert naar een medespeler te passen. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - The amazon club 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 46%, The amazon club 54%.
Marcianos - The amazon club 9:0