Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco Alliance Lima FC
Troya No! Tactiek |4-3-3| -> [A]
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


6e minuut.
Quinteros passt de bal zonder na te denken. Tlukač geeft een hoge lob. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 1:0

12e minuut.
Tlukač rent richting de bal. Tlukač geeft een lange en hoge pass. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 2:0

17e minuut.
Bobadilla met de inworp. Tlukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros is nu in balbezit. Tlukač onderschept slim de pass. Tlukač schiet op doel. Pereda bokst de bal weg.

20e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Mikołajczyk geeft een hoge lob. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft een lange en hoge pass. Maghiaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Tlukač raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Idoraş komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Bellocchio kopt de bal weg. Lemus geeft een hoge lob. Maghiaru probeert de bal met de borst te controleren. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 3:0

36e minuut.
Albrecht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spincemaille komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Navarrete zijn tegenspeler op de grond. Navarrete krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft de bal voor. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 32%, Alliance Lima FC 68%.
Vadecco - Alliance Lima FC 4:0

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pérez kan de bal niet met de borst controleren. Kun geeft een lange en hoge pass. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 5:0

54e minuut.
Idoraş speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal in één keer door. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marrou krijgt een gele kaart. Spincemaille raakt geblesseerd tijdens het duel. Waleński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 6:0

62e minuut.
Durand probeert de bal aan de voet te houden. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo schiet op doel. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 7:0

63e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Obieglo onderschept slim de pass. Obieglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 8:0

64e minuut.
Grau met een sublieme pass. Klungelig pakt Navarrete de bal. Obieglo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obieglo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Grau rent richting de bal. Biancat onderschept slim de pass. Biancat geeft een hoge lob. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 9:0

69e minuut.
Lemus kopt de bal weg. Idoraş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez. Pérez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pérez rent richting de bal. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een lange en hoge pass. Quinteros heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo schiet op doel. Pereda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 10:0

78e minuut.
Idoraş speelt de bal door. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus geeft een hoge lob. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obieglo rent richting de bal. Obieglo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mikołajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Obieglo rent richting de bal. Obieglo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 11:0

86e minuut.
Pérez rent richting de bal. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş geeft de bal voor. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Obieglo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 12:0

88e minuut.
Mikołajczyk onderschept slim de pass. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Lemus kopt de bal weg. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Alliance Lima FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 28%, Alliance Lima FC 72%.
Vadecco - Alliance Lima FC 13:0