Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violadores FC FBC Sentinels
442 Tactiek pirata
66% Balbezit 34%
13% Spel op eigen helft 87%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 19.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Férez met de inworp. Anjing geeft de bal voor. Reyneri krijgt zijn hoofd ertegen. Castañeda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini passt de bal met de wreef. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal zonder na te denken. López speelt de bal door. Sinatra heeft problemen om de bal te vangen. Sinatra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 1:0

13e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea geeft de bal voor. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 2:0

16e minuut.
Sinatra rent richting de bal. Sinatra probeert naar een medespeler te passen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Cabrejos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 3:0

19e minuut.
Anjing probeert naar een medespeler te passen. Beclea geeft een hoge lob. Férez kopt de bal weg. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Anjing is nu in balbezit. Calvo begaat een overtreding. Anjing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anjing met een snel genomen vrije trap. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini met een sublieme pass. López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel. Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 4:0

27e minuut.
Sinatra verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinatra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anjing met een snel genomen vrije trap. Reyneri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Sinatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinatra raakt geblesseerd tijdens het duel. Anjing komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
John speelt de bal door. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal in één keer door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
López met een snelle inworp. Daar is Anjing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anjing speelt de bal door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zegarra geeft een lange en hoge pass. Anjing is nu in balbezit. Mazzini met een sublieme pass. Sinatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinatra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mazzini geeft een hoge lob. Martínez controleert de bal met de borst. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Cabrejos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 13%, FBC Sentinels 87%.
Violadores FC - FBC Sentinels 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Anjing de bal. Mazzini met een sublieme pass. Martínez is nu in balbezit. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Franco de bal. Mazzini geeft een hoge lob. Sinatra is nu in balbezit. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 6:0

55e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal in één keer door. López rent richting de bal. López geeft de bal voor. Reyneri maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabrejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Cabrejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Saco Vértiz rent richting de bal. John verovert de bal door een tackle van achteren. John met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 7:0

65e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Martínez de bal. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 8:0

68e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Sinatra heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 9:0

70e minuut.
Klungelig pakt Martínez de bal. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een hoge lob. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Reyneri rent richting de bal. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini passt de bal met de wreef. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 10:0

75e minuut.
Férez passt de bal zonder na te denken. López met een sublieme pass. Sinatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinatra schiet op doel. Castañeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 11:0

76e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 12:0

81e minuut.
Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri passt de bal zonder na te denken. Sinatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinatra draait met de bal, schiet en ... Cabrejos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 13:0

85e minuut.
Inworp. Beclea met een snelle inworp. Klungelig pakt López de bal. López geeft een lange en hoge pass. Reyneri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabrejos speelt de bal door. John kopt de bal weg. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Reyneri speelt de bal door. Daar is Sinatra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 14:0

90e minuut.
Mazzini met een sublieme pass. Sinatra heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - FBC Sentinels 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 13%, FBC Sentinels 87%.
Violadores FC - FBC Sentinels 15:0