Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc Virtualis EFV
The end Tactiek D1
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.3 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring passt de bal met de wreef. Siara rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara met een sublieme pass. Koch met een sublieme pass. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Menotti probeert naar een medespeler te passen. Ådland is nu in balbezit. Ådland passt de bal in één keer door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ådland passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring passt de bal met de wreef. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ådland rent richting de bal. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Härm bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch draait met de bal, schiet en ... Prcović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:1

34e minuut.
Ådland verovert de bal door een tackle van achteren. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Menotti speelt de bal door. Coring heeft problemen om de bal te vangen. Coring schiet op doel. Prcović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ådland probeert naar een medespeler te passen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:2

40e minuut.
Siara onderschept slim de pass. Siara probeert naar een medespeler te passen. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Prcović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Leśniewski geeft de bal voor. Minarik kopt de bal weg. Novoselac speelt de bal door. Daar is Coring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ådland met een sublieme pass. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti met een sublieme pass. Daar is Coring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ådland passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Leśniewski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Leśniewski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Coring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ådland neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 74%, Virtualis EFV 26%.
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:2

46e minuut.
Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:3

49e minuut.
Lazinica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menotti met een snelle inworp. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal in één keer door. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... Prcović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:4

55e minuut.
Koch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Blas de bal. Blas probeert naar een medespeler te passen. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tahiraga onderschept slim de pass. Tahiraga met een sublieme pass. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap. Prcović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:5

62e minuut.
Senyo geeft de bal voor. Novoselac kopt de bal weg. Koch speelt de bal door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ådland is nu in balbezit. Ådland met een sublieme pass. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Prcović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:6

64e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Coring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring draait met de bal, schiet en ... Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:7

66e minuut.
Ådland passt de bal met de wreef. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Prcović trapt de bal weg van het doel. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas geeft een hoge lob. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Santa rent richting de bal. Ådland speelt de bal door. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:8

71e minuut.
Dunga onderschept slim de pass. Siara probeert naar een medespeler te passen. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Prcović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coring is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:9

74e minuut.
Koch rent richting de bal. Siara rent richting de bal. Coring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siara kan niet meer verder spelen. Surdo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ziankovicz is nu in balbezit. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:10

79e minuut.
Blas speelt de bal door. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:11

82e minuut.
Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti speelt de bal door. Ådland met een sublieme pass. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coring speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:12

85e minuut.
Daar is Surdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch is nu in balbezit. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:13

89e minuut.
Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Coring heeft problemen om de bal te vangen. Coring haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:14

90e minuut.
Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch passt de bal zonder na te denken. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. Prcović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 73%, Virtualis EFV 27%.
Sport Metro Fc - Virtualis EFV 0:15