Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas R.C.B
Mauritas Tactiek 4-4-2 Def. Adel
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 28.3
very good Schieten weak
good Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier met een sublieme pass. Beltrán rent richting de bal. Onton onderschept slim de pass. Onton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Onton passt de bal in één keer door. Sollier rent richting de bal. Sollier speelt de bal door. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Garneri kopt de bal weg. Valencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onton rent richting de bal. Onton draait met de bal, schiet en ... Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - R.C.B 1:0

13e minuut.
Karagiannis geeft de bal voor. Segura kopt de bal weg. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - R.C.B 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soteri komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Vallesteros de bal. Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzchowski met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - R.C.B 3:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollier met een snelle inworp. Onton is nu in balbezit. Onton schiet op doel. Jeanneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - R.C.B 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 37%, R.C.B 63%.
Mauritas - R.C.B 4:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozano komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Magno probeert naar een medespeler te passen. Valencia speelt de bal door. Beltrán heeft problemen om de bal te vangen. Garneri is nu in balbezit. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - R.C.B 5:0

62e minuut.
Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Beltrán probeert de bal aan de voet te houden. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau bokst de bal weg.

65e minuut.
Chang neemt de hoekschop. Rusanowski met een sublieme pass. de la Torre kopt de bal weg. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Rusanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton onderschept slim de pass. Onton passt de bal met de wreef. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Segura met een sublieme pass. Sollier rent richting de bal. Valencia maakt een afschuwelijke overtreding. Valencia krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Garneri draait met de bal, schiet en ... Jeanneau speelt de bal door. Miyakawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Przyrowski de bal. García de Antona geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peleja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 45%, R.C.B 55%.
Mauritas - R.C.B 5:0