Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.C.B Virtualis EFV
4-4-2 Def. Adel Tactiek D1a
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen solid


5e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Coring onderschept slim de pass. Valencia rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Novoselac kopt de bal weg. Klungelig pakt Ådland de bal. Ådland geeft de bal voor. Coring maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Valencia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ådland met een snelle inworp. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. Cotrina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Virtualis EFV 0:1

36e minuut.
Blas passt de bal zonder na te denken. Ziemiańczyk rent richting de bal. Todeschini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Todeschini krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chumpitaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chumpitaz zijn tegenspeler op de grond. Novoselac moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Novoselac kan niet meer verder spelen. Alva komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Tahiraga met een sublieme pass. Ådland is nu in balbezit. Ådland geeft de bal voor. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 56%, Virtualis EFV 44%.
R.C.B - Virtualis EFV 0:1

46e minuut.
Vallesteros komt het veld opgelopen. Valle komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Blas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Virtualis EFV 0:2

59e minuut.
Coring kopt de bal weg. Valencia controleert de bal met de borst. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Virtualis EFV 0:3

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ådland met een snelle inworp. Klungelig pakt Koch de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Virtualis EFV 0:4

68e minuut.
Doeltrap. Moll komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Coring probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ådland de bal. Ådland geeft een hoge lob. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa verovert de bal door een tackle van achteren. Santa geeft een lange en hoge pass. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Matunić trapt de bal weg van het doel. Koch kopt de bal weg. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel. Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Virtualis EFV 0:5

89e minuut.
Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas passt de bal in één keer door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel. Valle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Virtualis EFV 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 67%, Virtualis EFV 33%.
R.C.B - Virtualis EFV 0:6