Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas equipo
Mauritas Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura met een sublieme pass. Onton is nu in balbezit. Onton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Baylón rent richting de bal. Wierzchowski onderschept slim de pass. Wierzchowski geeft de bal voor. Garneri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wierzchowski passt de bal zonder na te denken. Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Segura kopt de bal weg. Klungelig pakt Garneri de bal. Garneri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Valdivieso trapt de bal weg. Magno kopt de bal weg. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ... Valdivieso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 1:0

21e minuut.
Przyrowski rent richting de bal. Przyrowski passt de bal met de wreef. Baylón rent richting de bal. Garneri verovert de bal door een tackle van achteren. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 2:0

22e minuut.
Durán passt de bal zonder na te denken. Landauro rent richting de bal. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valencia rent richting de bal. Segura onderschept slim de pass. Segura passt de bal in één keer door. Onton rent richting de bal. Onton haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Garneri springt en kopt de bal. Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Segura kopt de bal weg. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 3:0

31e minuut.
Baylón rent richting de bal. Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzchowski speelt de bal door. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... Rosas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wierzchowski neemt de hoekschop. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Garneri de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 4:0

35e minuut.
Sollier rent richting de bal. Sollier passt de bal zonder na te denken. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Onton onderschept slim de pass. Garneri is nu in balbezit. Alva rent richting de bal. Garneri is nu in balbezit. Garneri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Valencia speelt de bal door. Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik speelt de bal door. Garneri rent richting de bal. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 20%, equipo 80%.
Mauritas - equipo 5:0

48e minuut.
Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Onton rent richting de bal. Onton met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 6:0

52e minuut.
Garneri rent richting de bal. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Onton heeft problemen om de bal te vangen. Onton passt de bal in één keer door. Alva is nu in balbezit. Garneri onderschept slim de pass. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 7:0

62e minuut.
Potasznik rent richting de bal. Potasznik geeft een hoge lob. Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Garneri rent richting de bal. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een lange en hoge pass. Potasznik heeft problemen om de bal te vangen. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aréstegui rent richting de bal. Magno met een sublieme pass. Wierzchowski is nu in balbezit. Garneri is nu in balbezit. Garneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Przyrowski met een sublieme pass. Sollier is nu in balbezit. Sollier speelt de bal door. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sollier geeft de bal voor. Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik passt de bal met de wreef. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Magno verovert de bal door een tackle van achteren. Magno met een sublieme pass. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... Rosas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - equipo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 25%, equipo 75%.
Mauritas - equipo 8:0