Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc BravisimoS
The end Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Gaviria speelt de bal door. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Minarik speelt de bal door. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cuevas passt de bal in één keer door. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minarik de bal. Minarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Siara kopt de bal weg. Cueto heeft problemen om de bal te vangen. Minarik onderschept slim de pass. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - BravisimoS 1:0

15e minuut.
Minarik verovert de bal door een tackle van achteren. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Minarik probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - BravisimoS 2:0

27e minuut.
Dunga geeft de bal voor. Cuevas rent richting de bal. Beingolea is nu in balbezit. Królikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Królikowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramírez met een harde bal richting middenveld. Strömberg kopt de bal weg. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Królikowski probeert naar een medespeler te passen. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - BravisimoS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 21%, BravisimoS 79%.
Sport Metro Fc - BravisimoS 3:0

55e minuut.
Prcović trapt de bal weg. Daar is Królikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski onderschept slim de pass. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ziankovicz passt de bal met de wreef. Królikowski rent richting de bal. Królikowski probeert naar een medespeler te passen. Minarik is nu in balbezit. Minarik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunga met een snelle inworp. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Minarik is nu in balbezit. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - BravisimoS 4:0

72e minuut.
Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minarik is nu in balbezit. Beingolea rent richting de bal. Minarik verovert de bal door een tackle van achteren. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - BravisimoS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 39%, BravisimoS 61%.
Sport Metro Fc - BravisimoS 5:0